Přenosný Bluetooth reproduktor KATCH G2
      Přenosný Bluetooth reproduktor KATCH G2
      Přenosný Bluetooth reproduktor KATCH G2
      Přenosný Bluetooth reproduktor KATCH G2
      Přenosný Bluetooth reproduktor KATCH G2
      Přenosný Bluetooth reproduktor KATCH G2
      Přenosný Bluetooth reproduktor KATCH G2
      Přenosný Bluetooth reproduktor KATCH G2

      Přenosný Bluetooth reproduktor KATCH G2

      9 990,00 Kč
      Včetně DPH
      Odeslání do 2-5 pracovních dní
      Barva :
      Množství :

      Skladem

      DALI KATCH G2 je Bluetooth reproduktor s vestavěnou dobíjecí baterií s výrazně prodlouženou životností - nabizí až 30 hodin nepřetržitého poslechu. Elegantní a pevné pouzdro s výrazným zaoblením skrývá speciálně vyvinuté měniče, které přenášejí zvukový signál z vestavěného digitálního zesilovače. Bluetooth je oproti první generaci reproduktoru aktualizováno na verzi 5.0, díky čemuž je bezdrátové připojení zdroje hudby k reproduktoru snadné a rychlé.

      Upozornění: Odeslání do 2-5 pracovních dní

      • Až 5 let zárukaAž 5 let záruka
      • Doprava zdarma od 1000 KčDoprava zdarma od 1000 Kč
      • 45 dní na vrácení zboží45 dní na vrácení zboží

      DALI KATCH G2 je Bluetooth reproduktor s vestavěnou dobíjecí baterií s výrazně prodlouženou životností - nabizí až 30 hodin nepřetržitého poslechu. Elegantní a pevné pouzdro s výrazným zaoblením skrývá speciálně vyvinuté měniče, které přenášejí zvukový signál z vestavěného digitálního zesilovače. Bluetooth je oproti první generaci reproduktoru aktualizováno na verzi 5.0, díky čemuž je bezdrátové připojení zdroje hudby k reproduktoru snadné a rychlé. Vychutnat si můžete lepší kvalitu zvuku ve formátech apt-X, apt-X HD a AAC. DALI KATCH G2 nabízí také analogový vstup prostřednictvím konektoru mini-jack.

      NOVÝ VZHLED

      DALI KATCH G2, který je k dispozici ve třech nových barevných verzích, Iron Black, Caramel White a Chilly Blue, se skvěle hodí do téměř každého prostředí. Díky integrovanému širokému koženému řemínku je nošení DALI KATCH G2 snadné a pohodlné a odolná konstrukce zajišťuje bezpečnost před poškozením.

      STABILNÍ A SPOLEHLIVÉ PŘIPOJENÍ

      Přenos hudby do DALI KATCH G2 je stejně jednoduchý jako navázání připojení přes Bluetooth. Připojte se tradičně nebo využijte NFC pro rychlé a bezproblémové připojení. Integrovaný přijímač Bluetooth 5.0 podporuje připojení apt-X, apt-X HD a AAC s kompatibilními zařízeními.

      Zároveň je DALI KATCH G2 vybaven 3,5mm stereo vstupem mini-jack, což usnadňuje připojení zařízení bez použití technologie Bluetooth. Signál na vstupu mini-jack je automaticky detekován, což eliminuje potřebu stisknout další tlačítka pro přehrávání hudby. Stisknutím tlačítka Bluetooth s připojeným mini-jackem můžete přepínat mezi mini-jackem a Bluetooth vstupem. Vedle vstupu mini-jack se nachází USB port a napájecí konektor. USB konektor umožňuje nabíjet reproduktor na cestách, ale také připojit modul Chromecast Audio nebo Amazon Echo pro snadnou integraci do vašeho systému domácí zábavy.

      PŘIDEJTE DALŠÍ A VYTVOŘTE STEREO PÁR

      Použitím dvou reproduktorů DALI KATCH G2 je možné přes Bluetooth™ vytvořit bezdrátový stereo pár s vyhrazeným levým / pravým kanálem. Připojení používá jeden reproduktor jako primární (master) a druhý jako přídavný (slave). Použitý režim True Wireless Stereo má několik výhod: kromě přidání skutečného stereofonního obrazu dodají další měniče výrazně vyšší nezkreslený zvukový tlak a dokonce zlepší kvalitu a hloubku basů.

      DELŠÍ VÝDRŽ BATERIE

      Integrovaná lithium-iontová baterie má celkovou kapacitu 3 300 mAh, což umožňuje reproduktoru DALI KATCH G2 přehrávat hudbu při normální hlasitosti po dobu až 30 hodin. Baterie je vyměnitelná a byla vyvinuta uznávaným výrobcem baterií pro maximální životnost. Doba úplného nabití baterie pomocí dodávané nabíječky je něco málo přes 2 hodiny.

      STÁLE NEJLEPŠÍ

      Dosažení typického zvuku DALI v DALI KATCH G2 vyžadovalo, aby designéři použili obousměrný stereofonní reproduktorový systém s velkou pasivní membránou. Podporuje nízkotónový měnič v uzavřené konstrukci. Díky umístění měničů na obě strany konstrukce DALI KATCH G2 zvuk rezonuje v celé místnosti a poskytuje pohlcující zážitek z poslechu.

      Na rozdíl od původního reproduktoru KATCH je uvnitř DALI KATCH G2 zabudována vnitřní stěna, která rozděluje reproduktor na dvě izolované části pro lepší oddělení kanálů. Dva 21mm vysokotónové reproduktory s odlehčeným designem s měkkou kopulkou oživují výšky a středy, zatímco 3,5palcové hliníkové nízkotónové měniče fungují přibližně od 2300 Hz a poskytují jasné a dobře synchronizované střední a nízké tóny.

      Dvě sady měničů ve spojení s pasivní jednotkou poskytují jasný, detailní a konzistentní zvuk, který předčí vše, co byste od přenosného Bluetooth reproduktoru očekávali.

      Měniče DALI KATCH G2 jsou poháněny zesilovači třídy D s výkonem 2 x 25 W. K části výkonového zesilovače je připojen pokročilý procesor DSP odpovědný za Bluetooth a analogové vstupy. Vestavěný digitálně-analogový převodník dodává vyvážený stereofonní signál do sekce zesilovače. Díky tomu je konstrukce zesilovače jednoduchá, ale efektivní, protože převádí až 95% energie baterie na výstupní výkon. Zesílený zvukový signál je odeslán nefiltrovaný do nízkotónového měniče a jednoducou výhybkou do vysokotónového.

      Technické specifikace:

      • Frekvenční rozsah (+/-3 dB) - 49 - 23 000 Hz
      • Maximální akustický tlak (max SPL) - 95 dB
      • Dělící frekvence - 2300 Hz
      • Vysokotónový měnič - 2 x 21 mm s měkkou textilní kopulkou
      • Nízkotónový měnič - 2 x 3,5” hliníková membrána se středem zakončeným měkkou tkaninou
      • Pasivní nízkofrekvenční měnič - 2 x 73 x 52 mm ocelová membrána
      • Typ konstrukce - Uzavřená s dvojitými pasivními radiátory
      • Výstupní výkon - 2 x 25 W
      • Vstupy - Konektor mini jack 3.5 mm Stereo
      • Bezdrátový vstup - Bluetooth 5.0 Apt-X
      • Vstup USB - Nabíjení přes USB (5 V / 1 A)
      • Typ zesilovače - Plně digitální zesilovač třídy D
      • Typ baterie - Li-Ion 3300 mAh
      • Doba provozu na baterii - Až 30 hodin
      • Doba nabíjení baterie - ≈ 2 hodiny
      • Doporučené umístění - Police, stůl, zavěšení

      Funkce:

      • Dva zvukové profily (jasný / teplý)
      • Režim stereo páru
      • Zapnutí / vypnutí
      • Výběr zdroje

      DALI
      KATCHG2CARAMELWHITE

      Specifická označení produktů

      ean13
      5703120112121
      5.005.005.005.005.00

      Avatar Miroslava V.
      30.09.2023
      Celkový názor:
      Reproduktor má vynikající zvuk, velmi snadné a intuitivní ovládání. S čistým svědomím doporučuji.
      5.005.005.005.005.00

      Avatar Ondřej B.
      05.09.2023
      Celkový názor:
      Skvělý zvuk Pro stereo nutno zakoupit 2 reproduktory, ale stojí to za to Určitě doporučuji
      5.005.005.005.005.00

      Avatar Jan S.
      28.12.2021
      Slabiny:
      Poměrně drahý.

      Celkový názor:
      Pozor jedná se o typ DALI Katch G2. Zvuk je skvělý, vyrovnaný. Snadné bluetooth párování. Byť je drahý, vřele doporučuji.

      Zdroj recenzí pochází z nákupního portálu Heureka

      Číst více

      10 další zlevněné produkty v kategorii: