Bang & Olufsen BEOSOUND A5 Přenosný reproduktor
      Bang & Olufsen BEOSOUND A5 Přenosný reproduktor
      Bang & Olufsen BEOSOUND A5 Přenosný reproduktor
      Bang & Olufsen BEOSOUND A5 Přenosný reproduktor
      Bang & Olufsen BEOSOUND A5 Přenosný reproduktor

      Bang & Olufsen BEOSOUND A5 Přenosný reproduktor

      29 990,00 Kč
      Včetně DPH
      Barva :
      Množství :

      Produkt je dostupný v jiných variantách

      Zažijte hudební dokonalost s Beosound A5 od Bang & Olufsen. Tento špičkový bezdrátový reproduktor kombinuje neodolatelný design s bezkonkurenčním zvukem. S Bluetooth, WiFi a AirPlay 2 je streamování hudby snadné a bezproblémové. Užijte si bohatý zvuk s výraznými basy a jasnými výškami. Beosound A5 přináší do vašeho domova magický hudební zážitek, který vás okouzlí a pohltí.

      • Až 5 let zárukaAž 5 let záruka
      • Doprava zdarma od 1000 KčDoprava zdarma od 1000 Kč
      • 14 dní na vrácení zboží14 dní na vrácení zboží

      Přináší basy. Čte místnost.

      Dvoupásmová sestava se čtyřmi měniči. Nejvýkonnější subwoofer ze všech přenosných reproduktorů značky. Beosound A5 nejenom uslyšíte, ale rovněž ho ucítíte. Všechny nejnovější akustické novinky B&O jsou zabaleny do jednoho kompaktního balíčku. RoomSense upravuje přehrávání podle prostoru, ve kterém se nacházíte, takže vždy získáte nejvyšší věrnost zvuku.

      Sestaven pro budoucnost.

      Beosound A5 není zkonstruován jen tak, aby vydržel – je sestaven tak, aby se vyvíjel. Modulární design znamená, že můžete vyměnit díly místo výměny celého reproduktoru. Aktualizace softwaru v průběhu času přinášejí nové funkce, díky nimž je váš hudební zážitek ještě lepší.

      Přenosnost? Zařízeno.

      Bluetooth a až 12hodinová výdrž baterie znamená, že vaše hudba bude vždy s vámi. Vestavěná bezdrátová nabíječka Qi udrží vaše zařízení neustále plná energie. A s nádherně zpracovanou rukojetí z dánského dubu je snadné jej vzít do ruky a hrát. Beosound A5 je vybaven stupněm krytí IP65, díky kterému je prachotěsný, vodotěsný a odolný.

      Design a věrnost.

      Detailní a přitom jednoduchý. Beosound A5 ztělesňuje to nejlepší ze skandinávského designu a materiálů. Skutečný dub a bohatý hliník poskytují hmatový pocit, který je vyroben pro dlouhou životnost. Navrženo ve spolupráci s GamFratesi Studio.

      Beosound A5 se dostává tam, kam se dosud žádný přenosný reproduktor nedostal. Akusticky. Esteticky. Nenásilně. Elegantní design skrývá výkon a přesnost, aby přinesl silný zvuk kdekoli - doma i venku v přírodě. Silné basy. Silně inteligentní. U A5 nebudete vědět, co vás trefilo. Streamujte vše bezdrátově. Plynule připojte další reproduktory. To vše ze zařízení, které je navrženo tak, aby se dalo časem upgradovat, nikoli vyměnit, takže bude vždy po vašem boku. Toto je další vývoj hudby.

      • výkonové zesilovače: 1x 70 W třídy D pro basový reproduktor, 2x 70 W třídy D pro reproduktory s plným rozsahem, 1x 70 W třídy D pro výškový reproduktor
      • měniče reproduktorů: 1x 5,25" basový reproduktor, 2x 2" středotónový reproduktor, 1x 3/4" výškový reproduktor
      • maximální hladina akustického tlaku @1m: 101dB SPL
      • schopnost reprodukce basů @1M: 80 dB SPL
      • baterie: více než 12 hodin při střední hlasitosti (70 dB); vyměnitelná lithium-iontová baterie 9 000 mAh
      • doba nabíjení: nabíjení po dobu 3 hodin pro plné nabití nebo 2 hodiny pro nabití na 80 %
      • frekvenční rozsah: 32 - 23.000 Hz
      • napájení: vstup: 90 - 240 V, 50/60 Hz, výstup: 5 V - 9 V - 12 V - 15 V / 3 A, 20 V - 2,25 A (při použití při nabíjení)..
      • spotřeba energie: normální použití: 8 W, síťový pohotovostní režim: 3,7 W (automaticky při nečinnosti), pohotovostní režim: 0,5 W, režim úložiště: 0 W
      • mikrofony: ano, pro aktivní kompenzaci místnosti
      • bezdrátové připojení: dvoupásmová WLAN 2,4v / 5GHz, IEEE 802.11 b/g/a/n/ac/ax, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, Ultra-Wide-Band

      B&O
      BEOSOUNDA5OAK

      Specifická označení produktů

      ean13
      5705260097214
      Číst více

      10 další zlevněné produkty v kategorii: