Bezdrátová sluchátka SPACE NC
      Bezdrátová sluchátka SPACE NC
      Bezdrátová sluchátka SPACE NC

      Bezdrátová sluchátka SPACE NC

      3 490,00 Kč
      Včetně DPH

      • Až 5 let zárukaAž 5 let záruka
      • Doprava zdarma od 1000 KčDoprava zdarma od 1000 Kč
      • 14 dní na vrácení zboží14 dní na vrácení zboží

      Bezdrátová sluchátka přes hlavu Soundcore SPACE NC jsou určena pro ty, kteří ocení vysokou kvalitu a eleganci. Vybavena jsou technologií aktivního potlačení hluku, s kterou vás během poslechu nebude nic rušit. Na výrobu  byly použity certifikované materiály, díky nimž jsou sluchátka velice odolná a mají dlouhou životnost. Můžeme si být tak jisti, že tento model bude spolehlivě sloužit mnoho let. Zaručen je rovněž vysoký komfort při nošení, takže na vás čeká maximální zážitek z poslechu.

      Bezdrátový poslech s aktivním potlačením hluku

      Profesionálně vyladěný zvuk přinášejí 40mm měniče, díky kterým na vás čekají křišťálové čisté výšky, delikátní středy i úderné basy. Bezdrátová sluchátka Soundcore SPACE NC jsou postavena na moderních technologiích. Mezi nimi nalezneme rovněž aktivní potlačení hluku, díky kterému je kvalita výsledného zvuku na nejvyšší úrovni. Jednoduchým způsobem se tak můžete zbavit nežádoucích okolních hluků, které negativně ovlivňují zážitek z poslechu vaší oblíbené hudby. Užijte si i ty nejmenší detaily zvuku. Díky této unikátní technologie je potlačeno až 93 % nízkofrekvenčního a až 96 % vysokofrekvenčního okolního hluku.

      Prémiová Li-ion baterie vám dodá 20 hodin poslechu v režimu aktivního potlačení hluku nebo 50 hodin při vypnutí této funkce. Hudbu je možné streamovat z vašeho zařízení přes Bluetooth 4.1. Zaručeno je rychlé a stabilní spojení. Součástí balení je rovněž odnímatelný audio kabel.

      Sluchátka Anker Soundcore Space NC

      Pohodlí na prvním místě

      Sluchátka jsou vybavena náušníky z paměťové pěny a ergonomickým hlavovým mostem. Přizpůsobí se tak dokonale tvaru vašich uší i vaší hlavy, takže jejich přítomnost neucítíte ani při dlouhodobém poslechu. Již žádné otlačeniny nebo bolesti hlavy!

      Další výhodou bezdrátových sluchátek Soundcore SPACE NC je jejich dotykový panel s jednoduchými ovládacími prvky. S jejich pomocí je ovládání neobyčejně intuitivní. Jediným klepnutím ovládáte celý váš poslechový zážitek. Snadno naleznete vaši oblíbenou skladbu, pozastavíte přehrávání nebo změníte hlasitost. Můžete rovněž vést hands-free hovory. Stačí pouze klepnout na tlačítko na pravé mušli. Vestavěný mikrofon je vybaven technologií potlačení hluku cVc, která potlačuje okolní hluk a zvyšuje kvalitu hovoru. Je třeba také dodat, že sluchátka je možné složit, čímž se snižuje riziko poškození a usnadňuje jejich přenášení.


      Parametry a specifikace

       

      Typ sluchátek Bezdrátová sluchátka přes hlavu
      Měniče 40 mm
      Frekvenční rozsah 16 Hz - 20 KHz 
      Impedance 32 ohmů
      Bezdrátové připojení Bluetooth® 4.1
      Dosah Bluetooth® 12 m 
      Integrované ovládací prvky  Dotykové ovládání
      Mikrofon Ano
      Doba přehrávání 20 hodin (bezdrátový provoz s NC), 50 hodin (kabelový provoz s NC)
      Doba nabíjení 3 hodiny
      Součást balení kabel AUX, micro USB kabel, pevné cestovní pouzdro

      SOUNDCORE
      SPACE NC BLACKGRAY

      Datový list

      Záruka
      24 měsíců
      Bluetooth
      Ano
      Typ sluchátek
      Na uši
      Uzavřená
      Typ připojení
      Bezdrátová
      Mikrofon
      Ano
      Aktivní potlačení hluku (ANC)
      Ano

      Specifická označení produktů

      Číst více

      10 další zlevněné produkty v kategorii: