Bluetooth sluchátka iO 6
      Bluetooth sluchátka iO 6
      Bluetooth sluchátka iO 6
      Bluetooth sluchátka iO 6
      Bluetooth sluchátka iO 6
      Bluetooth sluchátka iO 6
      Bluetooth sluchátka iO 6
      Bluetooth sluchátka iO 6
      Bluetooth sluchátka iO 6
      Bluetooth sluchátka iO 6
      Bluetooth sluchátka iO 6
      Bluetooth sluchátka iO 6
      Bluetooth sluchátka iO 6
      Bluetooth sluchátka iO 6
      Bluetooth sluchátka iO 6
      Bluetooth sluchátka iO 6

      Bluetooth sluchátka iO 6

      9 990,00 Kč
      Včetně DPH
      Barva :
      Množství :

      Produkt je dostupný v jiných variantách

      DALI IO jsou luxusní bezdrátová sluchátka - navržená a vyvinutá v Dánsku. S prvotřídní výdrží baterie, jedinečným pohodlím a zvukem.

      • Až 5 let zárukaAž 5 let záruka
      • Doprava zdarma od 1000 KčDoprava zdarma od 1000 Kč
      • 45 dní na vrácení zboží45 dní na vrácení zboží

      Bezdrátová sluchátka s přirozeným zvukem

      DALI IO-6 představují luxusní bezdrátová sluchátka s aktivním potlačením hluku, která byla navržena a zkonstruována v Dánsku. Ohromují mimořádným pohodlím při poslechu, zvukem a dlouhou životností baterie, která činí až 30 hodin! Dánská společnost DALI - Danish Audiophile Loudspeaker Industries - od roku 1983 vyvíjí a produkuje Hi-Fi reproduktory, které v sobě spojují dokonalý zvuk, vzhled a jedinečný celkový dojem. Společnost se nyní rozhodla jít ještě o krok dále - na základě zkušeností s konstrukcí reproduktorů se postavila výzvě a zkonstruovala sluchátka - bezdrátový model IO-6.

      Sluchátka DALI IO byla navržena stejným týmem a na stejných základních principech jako reproduktory DALI. Cílem bylo vytvořit co nejvíce přirozený a autentický zvuk a reprodukovat hudbu přesně tak, jak zamýšlel umělec. Sluchátka DALI IO používají vysoce kvalitní, speciálně navržené měniče s velkou, 50mm membránou a optimalizovaný systém neodymových magnetů pro redukci zkreslení, minimální zbarvení a přesnou dynamiku v celém frekvenčním rozsahu.

      Nejnovější technologie aktivního potlačení hluku

      Kromě přirozené pasivní izolace hluku využívají sluchátka DALI IO-6 rovněž nejnovější technologii aktivního potlačení hluku (Active noise cancellation - ANC). Sluchátka nabízejí tři různé režimy ANC, které vám umožňují si zvolit, kolik okolního hluku chcete potlačit (ANC ON, ANC OFF a transparentní režim). Když je ANC aktivován, IO-6 aktivně ruší nízkofrekvenční šum, takže si užijete čistou radost z poslechu hudby v kanceláři, na ulici nebo v letadle. Po deaktivaci ANC budete mít i nadále vysoký stupeň izolace díky pasivní izolaci hluku, a to díky měkkým náušníkům, které skvěle těsní. Transparentní režim obchází pasivní izolaci hluku a do zvuku sluchátek přivádí okolní zvuk - sluchátka se tak stávají jednosměrně akusticky transparentní. Mezi třemi režimy ANC je možné jednoduše přepínat díky speciálnímu tlačítku, které je umístěného na okraji mušle pravého sluchátka. S potlačením hluku se zlepšuje slyšitelnost hudebních detailů a poslech je tak možný při nižší hlasitosti. Tím se snižuje riziko dlouhodobého poškození sluchu. Vychutnejte si vaši oblíbenou hudbu, ať už je doma nebo na cestách!

      Dlouhá výdrž baterie vám dává naprostou svobodu. Užijte si zvuk ještě déle než kdykoliv předtím díky vysoce kvalitní lithium-iontové baterii s vysokou kapacitou, která je k dispozici v modelech DALI IO-4 a IO-6. DALI IO-6 tedy poskytují nejlepší výdrž baterie ve své třídě, která přináší až 30 hodin poslechu! Jedno nabití tedy vystačí hned na několik dní nepřetržitého potěšení z hudby!

      Pohodlí pro každého

      Stylová sluchátka DALI IO-6 jsou ergonomicky optimalizována a nabízejí optimální nastavení tak, aby bylo zajištěno pohodlné nošení pro každého. Pro dlouhodobé pohodlí je velice důležitá celková hmotnost sluchátek, takže byly pečlivě vybrány materiály jednotlivých součástí tak, aby se dosáhlo minimální hmotnosti a aby zůstala zachována výjimečná kvalita. Hlavový most je měkký a zajišťuje nebývalý komfort. Náušníky DALI IO jsou vyrobeny z paměťové pěny, která se přirozeně přizpůsobuje tvaru hlavy. Navíc jsou potaženy měkkou syntetickou kůží, která byla vybrána pro maximální pohodlí a odolnost. Sluchátka jsou navržena pro každodenní použití a mají certifikaci IP53 (částečné krytí proti prachu a vodě). Sluchátkové mušle jsou schopny se otáčet oběma směry o 90 stupňů, takže je usnadněno jejich uložení.

      Hlavní parametry a funkce

      Typ sluchátek Uzavřená (přes uši)
      Měniče 50 mm free edge s membránou z papírových vláken
      Frekvenční rozsah (+/- 3 dB) 10 - 20 000 Hz
      Maximální akustický tlak 100 dB
      Možnosti připojení Bluetooth™ 5.0
      3,5 mm Mini Jack
      USB-C
      Bezdrátové vstupy Bluetooth 5.0, AAC, aptX, aptX HD
      Funkce Zapnutí/Vypnutí
      Párování / ukončení Bluetooth™
      Zvýšení / snížení hlasitosti
      Přehrávání / pozastavení / přeskočení skladby
      Přijmutí hovoru
      Režim ANC (ANC ON, ANC OFF a transparentní režim)
      Výdrž baterie Až 30 hodin
      Doba nabíjení baterie 2 hodiny
      Stupeň krytí IP53
      Dodávané příslušenství Kabel USB-C
      3,5mm stereo kabel
      Adaptér do letadla
      Cestovní pouzdro

      DALI
      IO-6 BLACK IRON

      Datový list

      Záruka
      24 měsíců
      Bluetooth
      Ano
      Typ sluchátek
      Na uši
      Typ připojení
      Bezdrátová
      Mikrofon
      Ano
      Aktivní potlačení hluku (ANC)
      Ano

      Specifická označení produktů

      ean13
      5703120110431
      Nové
      Číst více

      Zákazníci, kteří koupili tento produkt, si také zakoupili:

      10 další zlevněné produkty v kategorii: