SoundCore Life P3 Bezdrátová Bluetooth sluchátka s ANC
      SoundCore Life P3 Bezdrátová Bluetooth sluchátka s ANC
      SoundCore Life P3 Bezdrátová Bluetooth sluchátka s ANC
      SoundCore Life P3 Bezdrátová Bluetooth sluchátka s ANC

      SoundCore Life P3 Bezdrátová Bluetooth sluchátka s ANC

      2 799,00 Kč
      Včetně DPH
      Množství :

      Nedostupné

      Sluchátka do uší Life P3 s potlačením hluku mají 6 mikrofonů a exkluzivní algoritmus pro vyladění okolního hluku. Váš hlas bude jasně slyšet během hovorů, videochatů, živých přenosů a dalších.

      • Až 5 let zárukaAž 5 let záruka
      • Doprava zdarma od 1000 KčDoprava zdarma od 1000 Kč
      • 14 dní na vrácení zboží14 dní na vrácení zboží

      SoundCore Life P3

      Sluchátka s potlačením hluku se silnými basy a zcela novými barvami

      Silný zvuk

      Sluchátka do uší Life P3 s potlačením hluku jsou vybavena 11mm měniči a exkluzivní technologií BassUp pro bohatý zvuk se silnými basy

      Vícerežimové potlačení hluku

      Zaměřte se na okolní zvuky v interiéru, venku i při cestování vlakem, metrem nebo autobusem a poslouchejte bez rozptylování. Přepínejte mezi režimy podle toho, kde posloucháte, pomocí aplikace Soundcore.

      Zvýšená kvalita hovorů

      6 mikrofonů a algoritmus potlačení hluku pracují v reálném čase zachycující váš hlas a odstraňující hluk na pozadí pro křišťálově čisté hovory.

      V centru dění

      Aktivujte herní režim prostřednictvím aplikace Soundcore a získejte pohlcující zvukový zážitek při hraní vašich oblíbených mobilních her.

      Žádné dráty

      Pro větší pohodlí nabijte svoje sluchátka Life P3 na bezdrátové nabíječce.

      Celodenní poslech

      Sluchátka do uší Life P3 s potlačením hluku nabízejí 7 hodin přehrávání na jedno nabití, které se s kompaktním nabíjecím pouzdrem prodlužují až na 35 hodin.

      Přizpůsobte si poslech

      Aplikace soundcore vám umožňuje přizpůsobit vše od ekvalizéru až po vytvoření vlastní relaxační zvukové scény s bílým šumem. Můžete si také otestovat uchycení sluchátek, aktualizovat firmware a mnoho dalšího.

      Najděte svoje sluchátka

      Přejděte do aplikace soundcore a aktivujte funkci „Find My Headset“. Ztracené sluchátko vydá hlasitý zvuk, který vám pomůže jej najít.

      • Neuvěřitelný zvuk, který miluje více než 20 milionů lidí
      • Barva do kapsy: Sluchátka Life P3 s potlačením hluku se dodávají v 5 poutavých barvách, které odpovídají vašemu stylu. A ultra kompaktní design se snadno vejde do malé kabelky nebo kapsy.
      • Fueled By The Beat: Silný zvuk sluchátek Life P3 Noise Canceling Headphones produkují vlastní 11mm kompozitní měniče. Aktivujte v aplikaci režim BassUp pro ještě větší zesílení basů v reálném čase.
      • Vícerežimové potlačení hluku: Synchronizujte potlačení hluku s umístěním pro optimální zážitek. Režimy Transport, Outdoor a Indoor jsou přizpůsobeny tak, aby blokovaly nepříjemný hluk na pozadí v jakémkoli prostředí.
      • Vylepšený výkon hovorů: Sluchátka Life P3 s potlačením hluku obsahují 6 mikrofonů a exkluzivní algoritmus, který odstraňuje okolní hluk. Váš hlas bude jasně slyšet během hovorů, videochatů, živých přenosů a dalších.

      SOUNDCORE

      Specifická označení produktů

      Číst více

      10 další zlevněné produkty v kategorii: