DENON DCD-1700NE Přehrávač CD/SACD
      DENON DCD-1700NE Přehrávač CD/SACD
      DENON DCD-1700NE Přehrávač CD/SACD
      DENON DCD-1700NE Přehrávač CD/SACD

      DENON DCD-1700NE Přehrávač CD/SACD

      29 990,00 Kč
      31 990,00 Kč
      Včetně DPH
      Ušetříte 2 000,00 Kč

      Nejnižší cena v období 30 dní před aktuální akcí: 30 190,00 Kč -200,00 Kč

      Nejnižší cena za posledních 30 dní

      Barva :
      Množství :

      Produkt je dostupný v jiných variantách

      Ponořte se do nedotčeného zvuku CD a SACD s vysokým rozlišením s Denon DCD-1700NE vybaveným Advanced AL32 Processing Plus a ultra přesným DAC.

      • Až 5 let zárukaAž 5 let záruka
      • Doprava zdarma od 1000 KčDoprava zdarma od 1000 Kč
      • 14 dní na vrácení zboží14 dní na vrácení zboží

      Technologie Advanced AL32 Processing Plus

      Nejnovější technologie reprodukce analogových vln, Advanced AL32 Processing Plus, využívá algoritmy pro interpolaci dat, upsampling a rozšíření bitů pro zpracování zvuku s vysokým rozlišením. Reprodukovaný zvuk je velmi detailní, bez zkreslení, bohatý na výraz ve spodním rozsahu a dokonale věrný původní nahrávce.

      Originální disková jednotka Denon

      Disková jednotka je postavena na bázi prvotřídního mechanismu S.V.H. (Suppress Vibration Hybrid). Nové signálové cesty a obvody, které řídí příjem a dekódování šumu, byly minimalizovány, aby se zabránilo nežádoucímu rušení a zachovala se kvalita zvuku. Hybridní design S.V.H. zajišťuje stabilitu diskové jednotky a umožňuje jí dekódovat a číst signál s nejvyšší přesností. Nízké těžiště mechanismu tlumí vibrace uvnitř i vně konstrukce. Eliminací nadměrných vibrací jsou minimalizovány operace související se servomotory. Redukce zbytných ovládacích prvků a spotřeby energie umožňuje čtení digitálních signálů z disku s optimální přesností.

      Podpora formátů Hi-Res Audio

      Schopnost dekódovat Hi-Res Audio ALAC, FLAC a WAV bezztrátové soubory až do 24-bit/192-kHz, stejně jako DSD 2,8MHz a 5,6MHz stopy (audiofilský formát SACD) vám umožní vychutnat si každou notu přesně jako umělec zamýšlel.

      DAC hlavní hodiny

      Aby bylo možné přesně synchronizovat digitální obvody, design hlavních hodin DAC považuje DAC za master, když jsou dodávány signály hodin. Hlavní hodiny, vyrobené s extrémní přesností, jsou umístěny hned vedle D/A převodníku, který potlačuje jitter a zajišťuje nejvyšší kvalitu D/A převodu. Slouží jako měřítko pro polovodičové operace a optimalizuje digitální audio obvody. Dva integrované hodinové oscilátory snižují fázový šum, každý je zodpovědný za jinou vzorkovací frekvenci (44,1 kHz a 48 kHz).

      Režim Pure Direct

      Režim Pure Direct poskytuje čistý, detailní a přesný zvuk.

      Obvody s minimalizovanými cestami signálu

      Audio obvody byly pečlivě navrženy tak, aby signálové cesty byly co nejkratší. S kratšími cestami se sníží interference mezi levým a pravým kanálem a minimalizují se nepříznivé účinky na audio signály. Výsledkem je, že obvodové cesty v DCD-1700NE reprodukují zvuk, který je čistý, vysoce transparentní a věrný původní nahrávce.

      DENON
      DCD1700NEBKE2

      Specifická označení produktů

      ean13
      0747192139261
      Číst více

      10 další zlevněné produkty v kategorii: