Centrální reprosoustava GLE 50 Center
      Centrální reprosoustava GLE 50 Center
      Centrální reprosoustava GLE 50 Center
      Centrální reprosoustava GLE 50 Center

      Centrální reprosoustava GLE 50 Center

      8 490,00 Kč
      Včetně DPH
      Barva :
      Množství :

      Produkt je dostupný v jiných variantách

      • Až 5 let zárukaAž 5 let záruka
      • Doprava zdarma od 1000 KčDoprava zdarma od 1000 Kč
      • 14 dní na vrácení zboží14 dní na vrácení zboží

      Pro potěšení z hudby i filmu

      Zbrusu nový centrální reproduktor GLE 50 se stane absolutním středem pozornosti: se svými dvěma 154mm titanovými basovými a středotónovými měniči pracuje vždy přesně a dynamicky. S podporou 25mm vysokotónového měniče s kopulkou z hliníku a manganu je dokonale vybaven pro optimalizaci zvuku vašeho systému domácího kina. Vynikající technická řešení zajišťují skvělé poslechové potěšení s nejlepším zvukem Canton, a to po opravdu dlouhou dobu.

      Technologie - lepší než kdy jindy

      Snaha o nejlepší zvuk znamená hodně tvrdé práce a použití nejnovějších technologií. Reproduktory GLE těží z neustálého pokroku ve vývoji reproduktorů, a to jak vizuálně, tak technicky. V první řadě je třeba zmínit vynikající titanové měniče, které byly začleněny do současné řady GLE. Dva 154mm titanové měniče v uzavřené skříni reprodukují čistě a výkonně nejnižší tóny a zaručují vyvážený a neutrální středový rozsah s vynikajícím rozlišením detailů. Jsou vybaveny robustními polykarbonátovými koši, výkonnými magnetickými pohony a nejnovější generací wave surround, díky čemuž je reproduktorům umožněn velmi dynamický výkon s minimálním zkreslením. Perfektní doplňkem je vyspělý a osvědčený systém výškového reproduktoru z hliníku a manganu s 25mm kopulkou. Optimalizovaný 2,5pásmový crossover umožňuje reprodukci až 40 000 Hz - s ideálním zvukovým zářením i mimo hlavní osa poslechu.

      Diskrétní vzhled, výkonná akustika

      2,5pásmový centrální reproduktor GLE 50 má moderní a diskrétní design. Díky harmonickým proporcím a atraktivním verzím skříní v černém, bílém nebo makassar provedení se GLE 50 Center cítí jako doma v jakémkoli prostředí. Přední strana GLE 50 Center je v matné černé nebo saténové bílé barvě. Dekorativním prvkem současné řady GLE je černá látková krycí mřížka, která je magneticky připevněna k přední straně. Rohy jsou zaoblené a dodávají centru výraznou a atraktivní tvář. Dobře proporčně řešený centrální reproduktor GLE 50 lze umístit na nebo do televizního stolku. Alternativně jej lze umístit na reproduktorový stojan LS 660, který je akusticky i vizuálně dokonalý (není součástí balení).

      Týmový hráč

      Centrální reproduktor GLE 50 můžete rozšířit o další modely z řady GLE a vytvořit tak výkonný vícekanálový systém domácího kina. Například jako hlavní reproduktor použijte model GLE 90, ke kterému přidáte centrální GLE 50 a jako prostorové reproduktory GLE 30. Subwoofer Power Sub 12, který dokonale ladí s GLE 90, přebírá aktivní nízkofrekvenční část systému a zajišťuje silné basy pro vaše domácí kino. V závislosti na svých preferencích a požadavcích si také můžete z rozsáhlého portfolia GLE sestavit svůj osobní multikanálový set a zažít dokonalou filmovou zábavu ve vlastní domácnosti. Připojte reproduktory k chytrému zesilovači Smart Amp 5.1 a vydejte se do světa bezdrátového streamování hudby. Bez problému nahradí klasický AV receiver a nabízí nesrovnatelnou škálu kombinací a připojení - s nejlepším zvukem a minimálními rozměry.

      O sérii GLE

      Technicky působivé a vizuálně přitažlivé - díky těmto vlastnostem se reproduktory řady GLE staly jedny z nejpopulárnějších v Evropě. Canton nyní vizuálně i technicky přepracoval úspěšnou modelovou řadu a přináší širokou škálu modelu. Co však zůstává, je vynikající poměr cena / výkon. Řada GLE je tak všestrannou a atraktivní sérii reproduktorů, která vždy udělá dobrý dojem svým atraktivním designem a vyváženým zvukem. Nový vzhled s magnetickými oválnými mřížkami a moderním designem skříně umožňuje reproduktorům bez problémů splynout s okolím v jakékoli moderní místnosti.

      Technické specifikace

      • Typ: Centrální reprosoustava
      • Konstrukční řešení: 2,5pásmový uzavřený systém
      • Jmenovitý/hudební výkon: 80 / 140 W
      • Frekvenční rozsah: 30 - 40 000 Hz
      • Dělicí frekvence: 400 / 3 000 Hz
      • Basový měnič: 1x 154 mm (6,1"), titan
      • Středotónový měnič: 1x 154 mm (6,1"), titan
      • Vysokotónový měnič: 1x 25 mm (1"), hliník-mangan
      • Nominální impedance 4 - 8 ohmů
      CANTON

      Specifická označení produktů

      Číst více

      Zákazníci, kteří koupili tento produkt, si také zakoupili:

      10 další zlevněné produkty v kategorii: