Videozvonek VIDEO DOORBELL SLIM
      Videozvonek VIDEO DOORBELL SLIM
      Videozvonek VIDEO DOORBELL SLIM
      Videozvonek VIDEO DOORBELL SLIM
      Videozvonek VIDEO DOORBELL SLIM
      Videozvonek VIDEO DOORBELL SLIM
      Videozvonek VIDEO DOORBELL SLIM

      Videozvonek VIDEO DOORBELL SLIM

      3 499,00 Kč
      Včetně DPH
      Odeslání do 2-5 pracovních dní
      Množství :

      Skladem

      Videozvonek s tenkým tělem Eufy Video Doorbell Slim s rozlišením FullHD. Bezpečné uložení dat. Možnost vést hovor s osobou před zvonkem v reálném čase. Až 120 dní ochrany vstupních dvěří.

      Upozornění: Odeslání do 2-5 pracovních dní

      • Až 5 let zárukaAž 5 let záruka
      • Doprava zdarma od 1000 KčDoprava zdarma od 1000 Kč
      • 14 dní na vrácení zboží14 dní na vrácení zboží

      Každý produkt eufy Security je navržen tak, aby uchoval vaše data týkající se bezpečnosti v soukromí. Můžete si být jisti zabezpečení záznamu všeho, co se děje ve vaší domácnosti.

      Získejte okamžitá upozornění na každého, kdo se blíží, i když nestiskl zvonek. Komunikujte s hosty tak, že s nimi budete mluvit v reálném čase nebo pomocí připravených odpovědí.

      Díky AI technologii a pokročilému algoritmu kamera inteligentně detekuje tvar těla a rysy obličeje. Tím je zajištěno, že budete upozorněni pouze tehdy, když se u dveří objeví člověk, nikoli toulavá kočka.

      Sledujte příchod osob ve Full HD: Získejte jasný 1080p obraz každého, kdo se blíží k vašim domovním dveřím. Pokročilá funkce WDR a poměr stran 4:3 zajišťují pokaždé věrnou reprodukci barev od hlavy až k patě.

      120denní ochrana vstupních dveří: Videozvonek a Wi-Fi gong vytvářejí uzavřené bezdrátové připojení s nízkou spotřebou, které umožňuje 120 dní bezchybné ochrany vstupních dveří na jedno nabití baterie *.

      Není vyžadováno žádné předplatné: Bezpečnostní produkty eufy, navržené k ochraně vašeho domova a peněženky, představují jednorázové nákupy, které kombinují bezpečnost s pohodlím.

      Tenký design a snadná instalace: Instalaci lze provést během několika minut a bez složitého zapojování. Tenký design znamená, že se zařízení snadno vejde do jakéhokoli rámu dveří.

      Bezpečné ukládání dat: Každý zachycený okamžik je uložen lokálně na Wi-Fi zvonek ve vaší domácnosti díky pokročilému šifrování.

      „Alexo, ukaž mi moje vstupní dveře“: Připojte zvonek k Alexe nebo asistentovi Google a kdykoli zkontrolujte, co se děje kolem vašeho domova.

      Bavte se s hosty v reálném čase: Mluvte přímo s osobou, která se přiblíží k vašim předním dveřím, prostřednictvím obousměrného zvuku. Řekněte svým přátelům, aby přišli zadními dvěřmi, nebo kurýrovi, že může nechat zásilku přede dvěřmi.

      Snadná interakce: Nahrajte a nastavte až 3 okamžité odpovědi. Když budete upozorněni na aktivitu, jednoduše vyberte jednu z předem nahraných odpovědí, abyste mohli komunikovat a dávat pokyny.

      Obsah balení: zvonek 1080p (napájený z baterie), polohovací karta s otvorem pro šroub, montážní držák, 15° klín, sada šroubů, kolík pro odpojení zvonku, zvonek Wi-Fi, kolík napájení zvonku Wi-Fi, příručka pro rychlý start.

      EUFY
      EUFY VIDEO DOORBELL SLIM

      Specifická označení produktů

      5.005.005.005.005.00

      Avatar Veronika Š.
      30.01.2024
      Výhody:
      Jednoduchý na obsluhu Dobře reaguje Kvalitní obraz za všech okolností Kvalitní zpracování

      Zdroj recenzí pochází z nákupního portálu Heureka

      Číst více

      Zákazníci, kteří koupili tento produkt, si také zakoupili:

      10 další zlevněné produkty v kategorii: