Podlahová reprosoustava ARIA 926 HGL
      Podlahová reprosoustava ARIA 926 HGL
      Podlahová reprosoustava ARIA 926 HGL

      Podlahová reprosoustava ARIA 926 HGL

      73 990,00 Kč Cena za pár

      36 995,00 Kč Cena za položku

      Včetně DPH
      Barva :
      Množství :

      Nedostupné

      Hledáte dokonalý model třípásmových podlahových reprosoustav? Focal Aria 926 splní vaše očekávání! Tato reprosoustava potěší všechny milovníky hudby svými úžasnými akustickými kvalitami. Aria 926 se zaměřuje na návrat k samotné podstatě akustiky, aby hudebním nadšencům poskytla nezapomenutelné zážitky.

      Lněná membrána zajišťuje přirozený zvuk, minimalizuje úroveň zabarvení a poskytuje bohatou reprodukci ve středotónovém rozsahu a silnější basy. Výsledkem je jednotnější zvuk a vylepšená dynamika.

      Díky své velikosti a doporučené poslechové vzdálenosti jsou reproduktory Aria 926 perfektní pro místnosti o velikosti 20 m2 a více. Jedná se o vynikající volbu pro každého, kdo si chce užít hudbu na nové, vyšší úrovni.

      • Až 5 let zárukaAž 5 let záruka
      • Doprava zdarma od 1000 KčDoprava zdarma od 1000 Kč
      • 14 dní na vrácení zboží14 dní na vrácení zboží

      Hlavní vlastnosti

      LNĚNÁ MEMBRÁNA

      Hledáte vynikající zvuk? Od roku 2013 Focal jako výhradní výrobce lněných membrán ve Francii způsobil revoluci v akustice díky svému originálnímu designu. Membrány vyrobené z nejkvalitnějšího lněného vlákna uzavřeného ve dvou tenkých vrstvách skelného vlákna jsou zcela zaměřeny na poskytování vynikajícího zvuku. Vyznačují se přirozeným zvukem, minimálním zabarvením a nabízejí bohatou reprodukci ve středotónovém spektru a silné basy. To vše dělá z poslechu hudby skutečný požitek. Lehkost lněného vlákna je rozhodující pro zajištění vysokého vnitřního tlumení a také vysoké rychlosti a tuhosti v ohybu. Díky tomu je len, který je až dvakrát lehčí než skelné vlákno, ideální pro posílení tuhosti pružných sendvičových struktur, což se v konečném důsledku promítá do ještě lepší kvality zvuku. Vyberte si reproduktory vybavené lněnými membránami Focal a zažijte zvuk, který okouzlí i ty nejnáročnější milovníky hudby. Vyberte si kvalitu a technologii, která obohatí váš hudební zážitek.

      TWEETER S OBRÁCENOU KOPULKOU

      Charakteristický produkt Focal, invertovaná kopulka výškového reproduktoru, byl od svého vzniku neustále vyvíjen. Sluší se zdůraznit, že jeho hlavní výhodou je kromě velmi nízké směrovosti použití kmitací cívky o malém průměru (díky tomu je velmi lehká a lépe zrychluje), přímo připevněné k tuhé kopuli. Stejně jako u membrán používaných ve wooferech a středotónových reproduktorech je Focal jedinečný tím, že přímo pracuje na reprodukci zvuku a následně na mechanických vlastnostech materiálů. Když před dvanácti lety Focal představil kopulku z čistého berylia, jasně prokázal rozhodující výhodu této exkluzivní technologie.

      MĚNIČE VYVINUTÉ A VYROBENÉ VE FRANCII

      Již více než 40 let Focal navrhuje a vyrábí klasické i instalační reproduktory pro domácnost, systémy domácího kina, reproduktory do auta, monitory nahrávacích studií, otevřená a uzavřená Hi-Fi sluchátka, stejně jako audio řešení pro lodě a jachty. Společnost Focal se sídlem v Saint-Étienne ve Francii se etablovala jako globální lídr díky svému trvalému závazku k novým technologiím a inovacím.

      Technické specifikace

      • Typ: 3pásmová podlahová reprosoustava s bassreflexem
      • Dva nízkotónové měniče 16,5 cm Flax
      • Středo/nízkotónový měnič 16,5 cm Flax
      • Vysokotónový 25 mm Al/Mg TNF s obrácenou kopulkou
      • Frekvenční rozsah: (+/- 3 dB): 45 Hz - 28 kHz
      • Rezonanční kmitočet: - 6 dB: 37 Hz
      • Charakteristická citlivost (2,83 V/1 m): 91,5 dB
      • Nominální impedance: 8 ohmů
      • Minimální impedance: 2,9 ohmu
      • Dělící frekvence: 290 Hz / 2400 Hz
      • Doporučený výkon zesilovače: 40-250 W
      • Rozměry: 1035 x 294 x 371 mm
      • Hmotnost: 25 kg

      FOCAL
      ARIA926BLACKHGL

      Datový list

      Záruka
      24 měsíců

      Specifická označení produktů

      ean13
      3544051691307
      Číst více

      Zákazníci, kteří koupili tento produkt, si také zakoupili:

      10 další zlevněné produkty v kategorii: