Podlahový reproduktor RAPTOR 9
      Podlahový reproduktor RAPTOR 9
      Podlahový reproduktor RAPTOR 9
      Podlahový reproduktor RAPTOR 9
      Podlahový reproduktor RAPTOR 9
      Podlahový reproduktor RAPTOR 9
      Podlahový reproduktor RAPTOR 9
      Podlahový reproduktor RAPTOR 9
      Podlahový reproduktor RAPTOR 9
      Podlahový reproduktor RAPTOR 9
      Podlahový reproduktor RAPTOR 9
      Podlahový reproduktor RAPTOR 9
      Podlahový reproduktor RAPTOR 9
      Podlahový reproduktor RAPTOR 9
      Podlahový reproduktor RAPTOR 9
      Podlahový reproduktor RAPTOR 9
      Podlahový reproduktor RAPTOR 9
      Podlahový reproduktor RAPTOR 9
      Podlahový reproduktor RAPTOR 9
      Podlahový reproduktor RAPTOR 9

      Podlahový reproduktor RAPTOR 9

      16 590,00 Kč Cena za pár

      8 295,00 Kč Cena za položku

      Včetně DPH
      Odeslání do 2-5 pracovních dní
      Barva :
      Množství :

      Skladem

      Upozornění: Odeslání do 2-5 pracovních dní

      • Až 5 let zárukaAž 5 let záruka
      • Doprava zdarma od 1000 KčDoprava zdarma od 1000 Kč
      • 45 dní na vrácení zboží45 dní na vrácení zboží

      Wilson Raptor 9 jsou největší a nejvýkonnější sloupové reproduktory série Raptor. Je to moderní a elegantní sestava, která splňuje požadavky uživatelů, pro něž jsou důležité jak technické parametry, tak i design odolávající času a měnící se módě. Klasický a jednoduchý vzhled reproduktorů Raptor 9 umožňuje díky svému stylu a dostupnosti ve dvou klasických barevných provedeních – černé a bílé - jejich bezproblémové sladění s aranžmá téměř každého interiéru. Kromě toho port systému bass-reflex umístěný zepředu umožňuje dosáhnout mnohem většího výkonu reproduktorů v nízkofrekvenčním pásmu a umístit sestavu blíže ke stěně, než by to bylo možné u sloupových reproduktorů s portem na zadní straně. To je důležité zejména pro uživatele, kteří používají audiosystém v místnostech náročných na prostor a uspořádání nábytku.

      Design sloupových reproduktorů Raptor 9 byl pečlivě dopracován z hlediska kvality, čehož výsledkem je vysoce kvalitní skříň pokrytá odolnou a estetickou vrstvou moderního vinylu se strukturou připomínající dřevěný povrch s mírným leskem na celém povrchu boční, horní a zadní strany. Přední strana sloupů byla uzavřena lesklým plastovým panelem v bílé, respektive černé barvě. Plast zajišťuje dlouhodobou odolnost proti změně barvy a nežádoucímu vlivu světla, což je zvláště důležité u bílé povrchové úpravy sloupů stojících ve velmi slunných místnostech. Společně s dostupnými krycími mřížkami v klasické černé barvě, upevněnými pomocí tradičních kolíků, vypadá celý sloup atraktivně a nenarušuje svou přítomností interiér.

      Sloupové reproduktory Raptor 9 jsou třípásmovou konstrukcí a jejich charakteristika a výkon předurčují jejich použití ve větších místnostech, kde budou moci plně rozvinout své akustické schopnosti. Pevnost konstrukce reproduktorů a snížení náchylnosti k vibracím bylo zajištěno použitím tlustých stěn z MDF desky. Již zmíněné umístění portu bass-reflex na přední straně umožňuje dosáhnout větší dynamiky a hloubky basů, dokonce i když reproduktory stojí blízko stěny..

      Do systému byla zabudována výhybka zajišťující soudržnost zvuku všech komponentů. Součástí jsou dva nízkotónové měniče o průměru 16,5 cm, středotónový měnič o průměru 13 cm a 2,5cm vysokotónový měnič s textilní kopulkou. Membrány měničů byly vyrobeny podle schématu využívaném v jiných reproduktorech série Raptor, a to z nejkvalitnější a pevně lisované celulózy. I přes jejich nepatrnou hmotnost bylo dosaženo vysoce žádoucí tuhosti.

      Panel s jednotlivými reproduktorovými terminály byl umístěn ve spodni části na zadní straně skříně. Vysoce kvalitní pozlacené terminály zajišťují spolehlivý přenos signálu, pevné spojení s kabely a také pohodlnou manipulaci při zapojování. Navíc jsou barevně odlišeny, takže eliminují možnost chybného zapojení.

      Velikost, výkon a konstrukce sloupů dobře vyzkoušená v jiných sestavách značky umožňují dosáhnout velké hudební scény, která nabízí možnost přesného umístění jednotlivých nástrojů v prostoru. Zvuk není agresivní a zároveň vnáší značný emoční náboj, nabízí vysokou přirozenost a realismus, který odráží okamžik vzniku skladby v nahrávacím studiu.

      Z celkového hlediska nabízí sloupové reproduktory Raptor 9 univerzální řešení, po kterém sáhnou milovníci hudby s dostatečným prostorem v místnosti vyžadující snadno nakonfigurovatelný Hi-Fi systém, a to bez ohledu na vlastní zesilovač, jehož výkon může být v širokém rozsahu od 50 do 220 W.

      Modelu Raptor 9 by měli věnovat pozornost také uživatelé, kteří hledají výkonné přední reproduktory pro vícekanálové systémy domácího kina. Zde jsou k dispozici další reproduktory série Raptor, které je možné použít jako zadní efektové reproduktory, centrální reproduktory nebo reproduktory horní vrstvy pro systém podporující prostorový zvuk Atmos.

      Nabízené reproduktory umožní díky stylové a barevné integritě řady a dokonalému akustickému sladění jednotlivých prvků vytvořit širokou škálu reproduktorových sestav. Pro kompletaci domácího kina doporučujeme použít rovněž dostupné subwoofery Wilson série SUB.

      Technické specifikace

      • Frekvenční rozsah (±3 dB): 40–20 000 Hz

      • Citlivost (2,83 V/1 m): 91 dB

      • Impedance: 4–8 ohmů

      • Maximální akustický tlak (max. SPL): 110 dB

      • Doporučený výkon zesilovače: 50–220 W

      • Dělicí frekvence: 700 Hz, 2 500 Hz

      • Vysokotónový měnič: 1" (25 mm), textilní kopulka

      • Středotónový měnič: 1x 5" (130 mm), celulózová membrána

      • Nízkotónový měnič: 2x 6 1/2" (165 mm), celulózová membrána

      • Typ skříně: Bass-Reflex

      • Reproduktorové terminály: jednoduché, šroubovací, pozlacené, kompatibilní s banánky

      • Dodané příslušenství: hroty

      WILSON
      RAPTOR9WHITE

      Datový list

      Záruka
      24 měsíců
      Prodloužená záruka
      60 měsíců

      Specifická označení produktů

      ean13
      5903402875014
      Nové
      5.005.005.005.005.00

      Avatar Šárka C.
      16.01.2024
      Výhody:
      Jsou pěkně vysoké, cca 18kg těžké sloupy, což beru jako pozitivum v kvalitě materiálu. Při hlasitější hudbě nerezonují, zvuk je čistý a basy výrazné, že nemám potřebu k nim dokupovat subwoofer.

      Slabiny:
      Dodávají se bez kabelu k zesilovači. Ideální jsou banány, které jsem dokoupil.

      Celkový názor:
      Reproduktory mají vyvážený zvuk. Zkoušel jsem jazz, pop, beat i hip hop. V určitě vzdálenosti, cca 2 m jsem měl dojem živého vystoupení, jako bych stál před pódiem.
      5.005.005.005.005.00

      Avatar Radek M.
      16.11.2023
      Výhody:
      Výborně hrající repro za super cenu

      Zdroj recenzí pochází z nákupního portálu Heureka

      Číst více

      Zákazníci, kteří koupili tento produkt, si také zakoupili:

      10 další zlevněné produkty v kategorii: