Podlahový reproduktor SEVEN
      Podlahový reproduktor SEVEN
      Podlahový reproduktor SEVEN
      Podlahový reproduktor SEVEN
      Podlahový reproduktor SEVEN

      Podlahový reproduktor SEVEN

      21 990,00 Kč Cena za pár

      10 995,00 Kč Cena za položku

      Včetně DPH
      Odeslání do 2-5 pracovních dní
      Barva :
      Množství :

      Skladem

      Upozornění: Odeslání do 2-5 pracovních dní

      • Až 5 let zárukaAž 5 let záruka
      • Doprava zdarma od 1000 KčDoprava zdarma od 1000 Kč
      • 45 dní na vrácení zboží45 dní na vrácení zboží

      Pro stereo i domácí kino

      Podlahové reproduktory Wilson Seven jsou největší pasivní reproduktory řady Digits. Jedná se o univerzální 3pásmové řešení s ozvučnicí Bass reflex, které je určeno pro spolupráci s klasickými stereofonními systémy i zesilovači v systémech se streamery. Tento model je lze využít jako přední reproduktory v konfiguracích 2.0, 2.1 nebo jiných vícekanálových systémů domácího kina. Charakteristika a výkon těchto reproduktorů předurčuje jejich použití ve větších místnostech, kde bude moci plně ukázat svůj potenciál.

      Membrány dvou 6½” nízkotónových měničů a jednoho  5½” středobasového jsou vyrobeny z celulózy se speciální vnitřní strukturou. Díky jejich odolnosti a nízké hmotnosti se toto řešení často používá i u mnohem dražších měničů. Membrány jsou nainstalovány na gumových závěsech, což umožňuje získat velkou dynamiku a vysoký výkon basů.

      Vysokotónové měniče umístěné uvnitř kulaté černé plochy jsou zhotoveny s využitím silných neodymových magnetů, které jsou charakteristické pro prvotřídní měniče. Mechanický systém měničů je příkladem vysoce přesného zpracování a pokročilé konstrukce navržené tak, aby byly minimalizovány nežádoucí vlivy na zvuk.

      Moderní design značky Wilson

      Dva velké basové porty jsou umístěny na zadní straně skříně, těsně nad panelem s pozlacenými dvojitými reproduktorovými terminály. Jsou umístěny vzadu, ve spodní části reproduktoru. Toto řešení umožňuje bi-wiring připojení. K usnadnění manipulace jsou k dispozici velké matice směřující nahoru.

      Skříně vyrobené ze silných MDF desek mají v příčném řezu charakteristický lichoběžníkový tvar s užší stěnou v zadní části. Takové řešení dodává mnohem lehčí vzhled poměrně vysokému reproduktoru. Stabilitu zajišťuje širší lichoběžníková základna přímo spojená s celým reproduktorem.

      Charakteristickým rysem těchto reproduktorů je kombinace prvků stěn skříně takovým způsobem, že přední a horní stěna jsou ve srovnání s ostatními vyrobeny z o něco tenčí desky. Zadní a boční stěny jsou pokryty vinylem s viditelnými dřevěnými zrny ve dvou různých barevných provedeních. K dispozici je Černý dub se saténově černou přední částí a rovněž Světlý dub s bílou přední částí.

      Krycí mřížka pokrývá přibližně 2/3 výšky čelní částí reproduktoru a je vyrobena z akusticky neutrálního materiálu. Každý reproduktor je vybaven dvěma mřížkami různé textury a barvy. Díky tomu bez problémů zapadnou do stylu obývacího pokoje. U reproduktorů Light Oak jsou k dispozici mřížky v šedé a černé barvě, zatímco u reproduktorů Black Oak jsou ve dvou různých verzích černé, avšak s odlišnou strukturou. Jeden je standardní matný, druhý je mírně lesklý, hladký. Mřížky jsou k přední stěně připevněny magneticky a vzhled tak není narušen otvory. 

      Parametry a specifikace

      Konstrukce: Bass Reflex
      Frekvenční rozsah [+/- 3 dB]: 40-20 000 Hz
      Citlivost [2,83 V / 1 m]: 91 dB
      Impedance: 4-8 ohmů
      Maximální akustický tlak (SPL): 110 dB
      Doporučený výkon zesilovače: 50-220 W
      Dělící frekvence: 700 Hz / 2 800 Hz
      Vysokotónový měnič: 1" s měkkou kopulkou
      Středotónový měnič: 5½"
      Nízkotónový měnič: 2 x 6 ½”
      Reproduktorvé terminály: Pozlacené, dvojité, bi-wiring

      WILSON
      WILSON SEVEN BLACKOAK

      Specifická označení produktů

      Číst více

      10 další zlevněné produkty v kategorii: