AV přijímač 5.2 8K AVC-S660H
      AV přijímač 5.2 8K AVC-S660H
      AV přijímač 5.2 8K AVC-S660H
      AV přijímač 5.2 8K AVC-S660H
      AV přijímač 5.2 8K AVC-S660H
      AV přijímač 5.2 8K AVC-S660H
      AV přijímač 5.2 8K AVC-S660H
      AV přijímač 5.2 8K AVC-S660H

      AV přijímač 5.2 8K AVC-S660H

      11 691,00 Kč
      13 790,00 Kč
      Včetně DPH
      Ušetříte 2 099,00 Kč

      Nejnižší cena v období 30 dní před aktuální akcí: 12 490,00 Kč -799,00 Kč

      Nejnižší cena za posledních 30 dní

      Množství :

      Nedostupné

      Vysoce výkonný 5.2kanálový AV přijímač Denon AVC-S660H nabízí pět kanálů s výkonem 75 W na kanál (8 ohmů, 20 Hz-20 kHz, THD: 0,08 %, 2 kanály). Tento výkonný a univerzální přijímač poskytuje realistický prostorový zvuk s dekódováním Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio pro obsah ve vysokém rozlišení a bezztrátové přehrávání zvukové stopy.

      • Až 5 let zárukaAž 5 let záruka
      • Doprava zdarma od 1000 KčDoprava zdarma od 1000 Kč
      • 45 dní na vrácení zboží45 dní na vrácení zboží

      AV přijímač 5.2 8K

      AVC-S660H

      5.2kanálový 8K AV přijímač Denon AVC-S660H s výkonem 75 W na kanál podporuje Dolby TrueHD, Dolby Surround, DTS-HD Master Audio a DTS Neo:6. Disponuje nejnovějšími specifikacemi HDMI, jako je 8K / 60Hz, 4K / 120Hz pass-through VRR, ALLM, HDR10+ i podporu eARC. S vestavěným systémem HEOS® můžete bezdrátově streamovat hudbu ze Spotify®, Amazon Music HD, TIDAL, Deezer, TuneIn, Soundcloud a dalších. Pro bezproblémové hlasové ovládání spolupracuje s Amazon Alexa, Google Assistant a Apple Siri.

      AVC-S660H nabízí nejnovější a pokročilé specifikace HDMI, jako je podpora rozlišení obrazu 8K/60Hz a 4K/120Hz na třech vstupech HDMI až 40Gb/s, Dolby Vision™, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR a HLG a také 8K upscaling a kompatibilitu s HDCP 2.3 na všech HDMI vstupech (6 vstupů / 1 výstup). AVC-S660H také obsahuje vestavěnou platformu pro bezdrátové multiroom streamování hudby HEOS®, která vám umožňuje vychutnat si svůj oblíbený obsah v celé domácnosti. AVC-S660H je čistý AV zesilovač bez vestavěného FM tuneru.

      Pokročilá sekce 8K HDMI s eARC

      Pro zajištění nejlepší možné kvality obrazu je AVC-S660H vybaven pokročilou sekcí HDMI, včetně tří 8K HDMI vstupů podporujících přenos signálu 8K/60Hz a 4K/120Hz rychlostí až 40 Gb/s. Pro přenos nekomprimovaného a objektově kódovaného zvuku lze přijímač snadno připojit přes eARC (Enhanced Audio Return Channel) z vašeho televizoru do přijímače pomocí jediného kabelu HDMI. Všechny vstupy HDMI (6 vstupů / 1 výstup) nabízejí podvzorkování 4:4:4 Pure Color, HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log- Gamma (HLG), Dynamic HDR a BT.2020 pro výjimečnou kvalitu obrazu. K dispozici je rovněž upscaling až do 8K na všech vstupech a podpora HDCP 2.3, nejnovějšího standardu ochrany proti kopírování, pro bezproblémové přehrávání obsahu. Pro hráče je určena řada technologií podporujících plynulejší a rychlejší hraní, včetně: rozlišení 4K / 120 Hz a režimů Variable Refresh Rate (VRR), Quick Frame Transport (QFT) a Auto Low Latency Mode (ALLM).

      PŘEDNÍ USB PORT PRO ZVUK S VYSOKÝM ROZLIŠENÍM

      Užijte si vynikající věrnost zvuku ze svých oblíbených zvukových stop ve vysokém rozlišení. AVC-S660H s 32bitovým D/A převodníkem umožňuje dekódování zvuku ve vysokém rozlišení z mnoha bezztrátových typů souborů včetně ALAC, FLAC a WAV až do 24-bit / 196kHz. Je také kompatibilní se soubory DSD 2,8 / 5,6 MHz (DSD je formát kódování zvuku pro disky SACD). Přehrávání je možné z paměťových zařízení přes USB na předním panelu nebo prostřednictvím síťových zdrojů. AVC-S660H podporuje také další populární typy souborů, jako jsou MP3 a WMA.

      PHONO VSTUP PRO GRAMOFON / OBSLUHU VINYLOVÝCH DESEK

      Téměř 50 let vyvíjí Denon gramofony a phono předzesilovače. Díky integrovanému phono vstupu vám AVC-S660H umožňuje připojit gramofon a přehrávat vinylové desky. Užijte si svou sbírku desek s výjimečnou kvalitou a zvukem.

      DUÁLNÍ VÝSTUPY PRO SUBWOOFER

      Ponořte se do rovnoměrně rozložených a přesných basů. AVC-S660H je vybaven dvěma výstupy pro subwoofer, které zaručují vyhlazení nízkých frekvencí a lepší rozptýlení. Neexistují žádné slyšitelné nerovnosti - pouze silné, místnost vyplňující basy.

      Streamování hudby Hi-Res & Multiroom

      Přijímač Denon AVC-S660H nabízí kompatibilitu s Apple® AirPlay 2 pro uživatele iPhone a port USB na předním panelu poskytuje pohodlné přehrávání zvuku ve formátech s vysokým rozlišením (WAV, FLAC, ALAC a DSD 2,8 / 5,6 MHz) z různých zdrojů. Bezdrátové připojení k oblíbeným hudebním službám, jako je Spotify®, Pandora®, Tidal a další, je snadno dostupné rovněž prostřednictvím technologie Bluetooth nebo platformy HEOS Built-in. Díky platformě HEOS mohou AV přijímače bezdrátově streamovat hudbu do produktů kompatibilních s ekosystémem HEOS, jako jsou bezdrátové reproduktory Denon Home 150/250/350, a to kdekoli v rámci vaší domácnosti. Je možné přehrávat stejnou skladbu v celém domě nebo si vybrat různé skladby pro každou místnost, vše je řízeno přímo z aplikace HEOS.

      Audiofilská kvalita a výkon

      AVC-S660H poskytuje špičkovou kvalitu přehrávání zvuku, včetně streamování hudby ve vysokém rozlišení s podporou souborů FLAC, ALAC a WAV, stejně jako DSD 2,8 / 5,6 MHz. Pro milovníky vinylových desek jsou nejnovější AV přijímače vybaveny phono vstupem. Se dvěma výstupy pro subwoofer mohou posluchači snadno připojit 2 subwoofery pro optimalizovaný rozptyl nízkých frekvencí při poslechu filmů nebo hudby.

      KOMPATIBILITA S AMAZON ALEXA

      Ovládejte AVC-S660H bez použití rukou pomocí Amazon Alexa a vašeho hlasu. Upravte hlasitost, přeskočte na další skladbu, přepněte vstupy pro jiný přehrávač a další - „Just Ask“. Stáhněte si HEOS Home Entertainment Skill a aktivujte hlasové příkazy Amazon Alexa pro váš přijímač AVC-S660H, zařízení HEOS a další vybrané produkty Denon. Vyžaduje aplikaci Alexa a Amazon Echo, Dot nebo ekvivalentní zařízení.

      KOMPATIBILITA S GOOGLE ASSISTANT

      Spusťte hudbu v aplikaci HEOS a poté požádejte Google Assistant o ovládání hlasitosti, spuštění a pozastavení přehrávání, přeskakování skladeb a další.

      AIRPLAY 2 + HLASOVÉ OVLÁDÁNÍ APPLE SIRI

      Pomocí AirPlay 2 můžete bezdrátově streamovat hudbu od Apple do AV přijímače, nebo se spojit s jinými reproduktory kompatibilními s AirPlay a vyplnit váš domov hudbou. Streamujte zvuk ze svých oblíbených hudebních služeb, jako je Apple Music a Spotify, nebo sledujte filmy z YouTube a Netflix z jakéhokoli zařízení iPhone, iPad, Mac nebo Apple TV a poslouchejte dokonale synchronizovaný zvuk se zdroji AirPlay 2 ve svých reproduktorech. AirPlay 2 také podporuje multiroom zvuk - bezdrátově streamujte obsah do více zařízení kompatibilních s AirPlay 2 současně s vylepšeným ukládáním zvuku pro plynulé přehrávání. AirPlay 2 vám poskytuje kontrolu a umožňuje seskupovat kompatibilní zvuková zařízení v aplikaci Apple Music nebo Home. AirPlay 2 používejte prostřednictvím aplikace nebo pomocí hlasových příkazů přes Siri.

      DENON
      AVCS660HBKE2

      Specifická označení produktů

      5.005.005.005.005.00

      Avatar Jaroslav H.
      23.01.2023
      Celkový názor:
      Nemůžu přístroj plně ohodnotit , nemám manual .

      Zdroj recenzí pochází z nákupního portálu Heureka

      Číst více

      Zákazníci, kteří koupili tento produkt, si také zakoupili:

      10 další zlevněné produkty v kategorii: