Síťový přijímač 7.2 8K Denon AVR-X2800H
      Síťový přijímač 7.2 8K Denon AVR-X2800H
      Síťový přijímač 7.2 8K Denon AVR-X2800H
      Síťový přijímač 7.2 8K Denon AVR-X2800H
      Síťový přijímač 7.2 8K Denon AVR-X2800H

      Síťový přijímač 7.2 8K Denon AVR-X2800H

      17 400,00 Kč
      19 490,00 Kč
      Včetně DPH
      Ušetříte 2 090,00 Kč

      Nejnižší cena v období 30 dní před aktuální akcí: 17 400,00 Kč 0,00 Kč

      Nejnižší cena za posledních 30 dní

      Odeslání do 2-5 pracovních dní
      Barva :
      Množství :

      Skladem

      Užijte si úžasný 8K obraz a 3D prostorový zvuk s Denon AVR-X2800H, který nabízí výkon 185 W (6 ohmů, 1 kHz, 10% na jeden kanál). Vyplňte středně velké místnosti sofistikovaným zvukem v konfiguraci 7.2 nebo 5.2.2 s Dolby Atmos a DTS:X. S technologií HEOS® Built-in navíc můžete bezdrátově streamovat hudbu online a sdílet ji s reproduktory s podporou HEOS v jiných místnostech.

      Upozornění: Odeslání do 2-5 pracovních dní

      • Až 5 let zárukaAž 5 let záruka
      • Doprava zdarma od 1000 KčDoprava zdarma od 1000 Kč
      • 45 dní na vrácení zboží45 dní na vrácení zboží

      Dolby Atmos

      S Dolby Atmos pocítíte každý rozměr zvuku. Upgradujte své domácí kino pomocí konfigurace reproduktorů 7.2 nebo 5.1.2 a získejte plně pohlcující 3D zvukový zážitek z obsahu Dolby Atmos. Upmixer Dolby Surround zapojí všechny reproduktory a vytvoří 3D zvukový zážitek i ze staršího obsahu. Technologie Dolby Atmos Height Virtualization vám přinese zážitek z horní vrstvy zvuku i bez nainstalovaných stropních reproduktorů.

      DTS:X

      Zvukový obsah DTS:X umístí zvuk tam, kde se přirozeně vyskytuje v prostoru, a vytváří realistický, vícerozměrný zvuk. Upmixer DTS Neural:X poskytuje lepší ponoření a vyšší realističnost pro starší obsah. DTS Virtual:X poskytuje pohlcující zvuk bez kanálů horní vrstvy a vytváří virtuální efekty v konfiguraci reproduktorů 7.1, 5.1 nebo 2.1.

      Připojení HDMI s ARC/eARC

      Podpora nejnovější technologie na všech vstupech a výstupech HDMI. ARC (Audio Return Channel) nebo eARC (Enhanced Audio Return Channel) usnadňují přehrávání zvuku z televizoru přes AV přijímač pomocí jediného HDMI kabelu. eARC poskytuje HD a 3D přenos zvuku, jako je Dolby TrueHD, DTS HD Master Audio a Dolby Atmos, zatímco ARC je omezeno na běžné zvukové formáty 5.1 nebo PCM.

      8K / HDCP 2.3

      Užijte si nedotčenou kvalitu obrazu 8K na televizoru nebo projektoru s rozlišením 8K. Podporuje rozlišení 8K i upscaling obsahu 4K na 8K. Podporuje HDCP 2.3, nejnovější standard ochrany proti kopírování, který vám poskytuje klid při přehrávání obsahu chráněného proti kopírování.

      Dokonalé barvy s HDR 10+

      Podporuje HDR (High Dynamic Range), HLG (Hybrid Log Gamma), stejně jako Dynamic HDR a HDR10+ pass-through. HLG nabízí technologii HDR v přehrávaném obsahu. Dynamic HDR i HDR10+ využívají dynamická metadata k optimalizaci stínů a světel při změně na obrazovce.

      Dolby Vision

      Kompatibilita s Dolby Vision vám umožňuje vychutnat si obsah Dolby Vision z kompatibilního zdrojového zařízení a televizoru. Dolby Vision je úžasná HDR zobrazovací technologie, která na vaši obrazovku přináší úžasné barvy, kontrast a jas.

      Hry nové generace

      Podpora variabilní obnovovací frekvence (VRR), rychlého přenosu framů (QFT) a automatického režimu nízké latence (ALLM) zajišťují plynulé hraní bez zpoždění při spárování s kompatibilními herními konzolami.

      Technologie HEOS Built-in

      Díky technologii HEOS® Built-in může váš AV přijímač bezdrátově streamovat hudbu do kompatibilních komponent HEOS z různých hudebních streamovacích služeb. Uživatelé si také mohou vychutnat svou oblíbenou hudbu bezdrátově v jakékoli místnosti v domácnosti. Přehrajte stejnou skladbu v každé místnosti nebo vyberte jinou skladbu pro každou připojenou místnost zvlášť prostřednictvím různých zdrojů streamování. Přidejte reproduktory Denon Home do více místností a ovládejte je pomocí aplikace HEOS.

      Airplay 2 a hlasové ovládání Apple Siri

      Pomocí AirPlay 2 můžete bezdrátově streamovat hudbu z Apple Music do AV přijímače nebo vytvářet skupiny s jinými reproduktory kompatibilními s AirPlay a vyplnit tak váš domov hudbou.

      Kompatibilita s Amazon Alexa

      Ovládejte svůj AV přijímač bez použití rukou pomocí Amazon Alexa a svého hlasu. Upravte hlasitost, přejděte na další skladbu, přepněte vstupy pro různé přehrávače médií a další – „Just Ask“. Stáhněte si bezplatnou aplikaci HEOS Home Entertainment Skill a povolte hlasové příkazy Amazon Alexa. Vyžaduje aplikaci Alexa a zařízení Amazon Echo, Dot nebo ekvivalentní zařízení. Dostupnost funkcí se liší podle regionu.

      Zvuk ve vysokém rozlišení přes USB vstup

      Objevte neuvěřitelnou věrnost zvukových stop ve vysokém rozlišení a vychutnejte si hudbu tak, jak ji zamýšlel umělec. Přední port USB podporuje přehrávání zvuku až do 24 bit / 192 kHz z úložných zařízení USB. Podporované audio formáty jsou MP3, WMA, WAV, MPEG-4 / AAC, FLAC a ALAC.

      Bluetooth audio vysílač

      Spárujte svá oblíbená Bluetooth sluchátka s AV přijímačem a vychutnejte si svou oblíbenou hudbu, filmy nebo televizní pořady i v noci. Můžete také přehrávat zvuk z reproduktorů a Bluetooth sluchátek současně. Toto nastavení doporučujeme pro osoby se sluchovým postižením. Můžete připojit jeden pár sluchátek.

      Multi-source, multi-room

      Tento AV přijímač podporuje zvuk ze dvou zdrojů ve dvou zónách. Připojením dvojice reproduktorů v druhé místnosti k AV receiveru si můžete vychutnat 5.1kanálový prostorový zvuk v hlavní místnosti a samostatný zdroj hudby nebo streamování ve druhé místnosti, jako je váš obývací pokoj nebo terasa. Můžete také přehrávat stejný zvuk v obou místnostech, takže každý v domě může v neděli večer fandit svému oblíbenému týmu nebo poslouchat stejnou píseň v obou místnostech.

      Asistent nastavení Denon

      Oceňovaný Denon Setup Assistant poskytuje jednoduché a jasné pokyny, jak začít používat zařízení. Stačí připojit AV přijímač k televizoru a podle pokynů na obrazovce připojit reproduktory, provést kalibraci akustiky a připojit zdrojová zařízení. Pro větší pohodlí AV přijímač automaticky přejmenuje vstupy HDMI, jakmile připojíte zdrojová zařízení – nebo je můžete přejmenovat ručně.

      Balíčky Audyssey s technologií kalibrace zvuku dle místnosti

      AV přijímače Denon využívají softwarovou sadu Audyssey EQ pro jednoduché a přesné nastavení a kalibraci. Pomocí dodávaného měřicího mikrofonu Audyssey změří výstup všech reproduktorů vašeho domácího kina a vyladí AV přijímač, aby zajistil nejplynulejší a nejoptimálnější poslech ve vaší místnosti. Tento AV receiver je vybaven technologií Audyssey MultEQ XT. Podporovány jsou také funkce Dyanmic EQ a Dynamic Volume.

      Aplikace Audyssey MultEQ Editor

      Pomocí aplikace Audyssey MultEQ Editor můžete procházet a upravovat nastavení pro jemné doladění – což vám umožní doladit zvuk podle konkrétních specifik vaší místnosti a přizpůsobit zvuk vašim potřebám a preferencím. Díky této komplexní aplikaci můžete využít sílu Audyssey MultEQ k úplné kontrole zvuku vašeho domácího kina. Aplikaci lze zakoupit v obchodech iOS a Google Play.

      Aplikace Denon AVR Remote

      Tato ovládací aplikace pro iOS nebo Android umožňuje zapnout a vypnout přijímač, vybrat vstupní zdroj, upravit hlasitost a procházet hudbu z telefonu nebo USB disku.

      Kompatibilita s Google Assistant

      Zapněte hudbu v aplikaci HEOS a poté požádejte Asistenta Google o ovládání hlasitosti, přehrávání, pozastavení, přeskakování skladeb, ztlumení a další.

      Technické informace:

      Počet zesilovačů 7
      Výkon 95 W na kanál (8 ohmů, 20 Hz-20 kHz, 0.08 % 2ch Drive)
      125 W na kanál (6 ohmů, 1 kHz, 0,7 % 2ch Drive)
      185 W na kanál (6 ohmů, 1 kHz, 10 % 1ch Drive)
      Výstupní konektory 4 – 16 ohmů
      Automatické nastavení reproduktorů pomocí mikrofonu Audyssey MultEQ XT
      Přední displej 1řádkový FLD
      Jazyky grafického uživatelského rozhraní angličtina, japonština, francouzština
      HDMI vstupy / výstupy 6 / 2
      Analogové vstupy 4
      Phono (MM) vstup ano
      Digitální vstupy: optický 2x, koaxiální 1x
      Multiroom výstup analogový 1x
      Vícekanálový Pre-Out ano (0.2)
      Výstupy pro subwoofer 2
      Počet reproduktorových terminálů: 7
      Reproduktor A/B Přiřaditelné
      Režim Bi-Amp Přiřaditelné
      Multiroom reproduktorový terminál Přiřaditelné
      Dálkové ovládání RC-1253
      Spotřeba energie 500 W
      Spotřeba energie Žádný zvuk (ECO zapnuto/vypnuto) 35 W / 75 W
      Spotřeba v pohotovostním režimu 0,1 W
      Spotřeba v pohotovostním režimu CEC 0,5 W
      Spotřeba v pohotovostním režimu sítě Méně než 2 W
      Rozměry (včetně antén): 434 (Š) x 237 (V) x 341 (H) mm
      Hmotnost 9,5 Kg

      DENON
      AVRX2800HBKE2

      Specifická označení produktů

      ean13
      0747192138479
      5.005.005.005.005.00

      Avatar Radek M.
      16.11.2023
      Výhody:
      Naprostá spokojenost, prostor je vyplněn zvukem opravdu všude :-)

      Zdroj recenzí pochází z nákupního portálu Heureka

      Číst více

      Zákazníci, kteří koupili tento produkt, si také zakoupili:

      10 další zlevněné produkty v kategorii: