Multiroom reproduktor Zeppelin
      Multiroom reproduktor Zeppelin
      Multiroom reproduktor Zeppelin
      Multiroom reproduktor Zeppelin
      Multiroom reproduktor Zeppelin
      Multiroom reproduktor Zeppelin
      Multiroom reproduktor Zeppelin
      Multiroom reproduktor Zeppelin

      Multiroom reproduktor Zeppelin

      15 990,00 Kč
      Včetně DPH
      Odeslání do 2-5 pracovních dní
      Barva :
      Množství :

      Skladem

      Bedzrátový reproduktor Zeppelin od společnosti Bowers & Wilkins nabizí ikonický design, stereofonní zvuk s vysokým rozlišením nebo komplexní sadu funkcí a služeb. Navíc je vybaven hlasovým ovládání Alexa a v blízké budoucnosti bude k dispozici rovněž funkce multiroom. Zařízení je nyní mnohem chytřejší a flexibilnější. Přesvědčte se sami.

      Upozornění: Odeslání do 2-5 pracovních dní

      • Až 5 let zárukaAž 5 let záruka
      • Doprava zdarma od 1000 KčDoprava zdarma od 1000 Kč
      • 14 dní na vrácení zboží14 dní na vrácení zboží

      PŘEDSTAVUJEME

      NOVÝ ZEPPELIN

      Nový Zeppelin aktualizuje ikonický design a je ještě přitažlivější pro streamingovou dobu. Je založen na platformě, kterou bude možné v blízké budoucnosti vyvíjet a aktualizovat pomocí nových funkcí, jako je např. funkce multiroom. Všechny klíčové funkce, které byly dříve k dispozici v Zeppelin Wireless, jsou stále k dispozici a pokud to bylo možné, jsou aktualizovány. Nový Zeppelin tedy nyní nabízí Spotify Connect, AirPlay 2 a aptX Adaptive.

      Navíc je vybaven hlasovým ovládání Alexa a integrovanou podporu streamovacích služeb od celé řady poskytovatelů, které jsou dostupné v aplikaci Bowers Wilkins Music App. Výsledkem je bezdrátový reproduktorový systém, který ve skutečnosti zní stejně dobře jako kdykoli předtím a je stejně krásný jak v tmavém, tak ve světlém provedení. Nyní je však mnohem chytřejší a flexibilnější. S novým Zeppelinem si již nemusíte vybírat mezi plně funkčním produktem s potřebnými streamovacími službami a krásným produktem se zvukem, který chcete. Můžete mít obojí.

      Proč Bowers & Wilkins?

      Vysoce výkonný zvuk je důvodem, proč se zákazníci rozhodují pro Bowers & Wilkins. Produkty vypadají skvěle a značka má za sebou několik úžasných projektů. Za posledních pět desetiletí je hlavním důvodem, proč si lidé vybírají její produkty a opakovaně se ke značce vracejí, úroveň výkonu, který nabízí v porovnání s konkurencí. Její produkty jsou vždy špičkou na trhu, ale pokud jde o výkon, vždy nabízejí výjimečnou hodnotu za peníze.

      Krása zvuku

      Když byl v roce 2007 uveden na trh původní Zeppelin, narušil zavedený trh s iPod dokovacími zařízeními a definoval zcela novou kategorii. Zeppelin je jedním z nejikoničtějších a okamžitě identifikovatelných produktů a byl navržen s cílem nabídnout nejlepší možnou kvalitu zvuku. V jeho případě se jedná o řešení, kdy jeden reproduktor zvládne zcela vyplnit místnost hudbou. Nový Zeppelin aktualizuje ikonický design a činí jej ještě atraktivnějším pro streamingovou dobu a kombinuje nejlepší zvuk ve své třídě s komplexní řadou chytrých funkcí a služeb.

      Osvědčené zvukové přísady

      Nový Zeppelin je postaven na osvědčené akustické platformě Zeppelin Wireless. Zahrnuje optimalizovanou skříň FEA se speciálním portem a pětikanálové zesílení. V Zeppelinu existují stereo moduly určené pro levý a pravý výškový reproduktor a pro levý a pravý středový reproduktor. Poslední stereo modul je určen k napájení centrálního basového reproduktoru.

      Pro vysoké frekvence používá Zeppelin 25mm tweeter Double Dome, který byl použit ve výroční sérii 600 Series Anniversary Edition. Pro střední rozsah využívá vlastní měnič s pevným odpružením - technologii párových 90mmměničů, která se nachází ve všech špičkových podlahových reproduktorech, včetně referenčních modelů řady 800 Series Diamond. Pro basy je k dispozici 150mm subwoofer, vyvinutý z jednotky použité v Zeppelin Wireless.

      Nejflexibilnější Zeppelin všech dob

      V novém Zeppelinu se k hudbě nejsnadněji dostanete pomocí aplikace Bowers & Wilkins Music App. Ta spojuje širokou škálu hudebních služeb pod jednou platformou. V současné je k dispozici Deezer, NTS Radio, Qobuz SoundCloud, TIDAL a TuneIn, přičemž brzy by měly být přidán Amazon Music, Apple Music a Pandora. Na určitých trzích budou nabízeny rovněž Dash Radio, Qplay a Ximalaya.

      Stačí vyhledat umělce, album nebo skladbu, kterou chcete slyšet, a budou vám nabídnuty všechny dostupné možnosti pro daný obsah ve všech službách, které odebíráte. Navíc aplikace je schopna se učit vašim preferencím jak pro umělce, tak pro žánry, což jí zároveň pomáhá přizpůsobit svá doporučení vašemu vkusu. Synchronizuje váš oblíbený obsah napříč aplikací a vámi zvolenými hudebními službami, rozhlasovými stanicemi a podcasty. Získáte také přístup k speciálně upraveným seznamům skladeb, který byl pečlivě vybrán akustickým týmem společnosti. Stejně jako u předchozích modelů Zeppelinu najdete i na novém produktu jednoduchá tlačítka pro pozastavení/přehrávání skladby a zvýšení/snížení hlasitosti.

      All-Across Compatibility & Funkce Multiroom

      Music App je kompatibilní se zařízeními iOS (včetně iPad) i Android. Funkce multiroom bude nabízena v blízké budoucnosti.

      Okamžitý přístup ke streamování

      K dispozici jsou integrované streamingové služby pro přímý přístup k vaší oblíbené hudbě v kvalitě až 24 bitů s vysokým rozlišením z celé řady streamovacích služeb, podcastů a rozhlasových stanic s ovládáním pomocí aplikace Bowers & Wilkins Music App. Jedná se o vůbec první případ, kdy jakýkoli Zeppelin dokáže přehrávat hudbu ve vysokém rozlišení.

      Hlasové ovládání Alexa

      Díky vestavěnému hlasovému ovládání Amazon Alexa můžete jednoduše přehrávat svou oblíbenou skladbu, kanál nebo seznam skladeb pouhým hlasovým příkazem. Toto je vůbec poprvé, kdy byla podpora jakékoli hlasové služby integrována do produktu Bowers & Wilkins.

      První Multiroom Zeppelin

      Brzy po uvedení na trh (předpokládaný termín březen 2022) bude provedena aktualizace reproduktoru Zeppelin, díky které budete mít k dispozici funkci multiroom pro vytvoření jednoho propojeného ekosystému všech kompatibilních produktů (sluchátka, Formation, Zeppelin a Panorama). Použití této funkce nebude vyžadovat, abyste vlastnili stávající produkty Formation od Bowers & Wilkins, můžete vytvořit multiroom síť výhradně z několika reproduktorů Zeppelin. Pokud však vlastníte produkty Formation, Zeppelin se objeví jako další produkt nebo prostor v rámci tohoto systému a budete moci sdílet hudbu s více produkty podporujícími Formation.

      Nejsnadnější cestou k vaší hudbě v novém Zeppelinu je aplikace Bowers & Wilkins Music App. Ta zastřešuje širokou škálu hudebních služeb pod jednou platformou. Aktuálně zahrnuje Deezer, NTS Radio, Qobuz SoundCloud, TIDAL a TuneIn, přičemž se očekává, že brzy budou nabízeny i Amazon Music, Apple Music a Pandora, na určitých trzích i Dash Radio, Qplay a Ximalaya. Pro všechny funkce nastavení a také pro každodenní interakci (například streamování hudby) je možné využívat aplikaci Bowers & Wilkins Music App.

      Technické vlastnosti

      • Bowers & Wilkins Music App (s podporou Deezer, Qobuz a TIDAL) • Apple AirPlay 2 • Spotify Connect • Bluetooth In • Digital Signal Processing • Dynamic EQ

      Bluetooth

      • 5.0

      Bluetooth kodeky

      • aptX™ Adaptive • AAC • SBC

      AirPlay 2 kompatibilita

      • iPhone, iPad, a iPod touch s iOS 11.4 nebo novější, Apple TV 4K nebo Apple TV (4th Generation) s tv OS 11.4 nebo novější, Mac nebo PC s iTunes 12.8 nebo novější

      Výstupní výkon zesilovače

      • 240W

      Měniče

      • Vysokotónový 2x 25mm (1”) double dome tweetery • Středotónový 2x 90mm (3 ½”) FST • Nízkotónový 1x 150mm (6”) subwoofer

      Frekvenční rozsah

      • 35Hz až 24kHz

      Rozměry

      • 210mm (V) x 650mm (Š) x 194mm (H)

      Hmotnost

      • 6,5 kg

      Připojení

      • USB–C – Pouze servis

      Vstupní napětí

      • 100V – 240V, 50/60Hz

      BOWERS & WILKINS

      Datový list

      Záruka
      24 měsíců

      Specifická označení produktů

      ean13
      714346329502
      Číst více