High-End sluchátka přes hlavu CLEAR
      High-End sluchátka přes hlavu CLEAR
      High-End sluchátka přes hlavu CLEAR
      High-End sluchátka přes hlavu CLEAR

      High-End sluchátka přes hlavu CLEAR

      39 990,00 Kč
      Včetně DPH
      Odeslání do 2-5 pracovních dní
      Množství :

      Poslední kusy skladem

      Upozornění: Odeslání do 2-5 pracovních dní

      Upozornění Produkt může pocházet z expozice.

      • Až 5 let zárukaAž 5 let záruka
      • Doprava zdarma od 1000 KčDoprava zdarma od 1000 Kč
      • 14 dní na vrácení zboží14 dní na vrácení zboží

      Třetí generace kultovních sluchátek

      FOCAL CLEAR jsou sluchátka se zvukem s dokonalými proporcemi. Zvuk je spojitý, vyvážený a jasný. Basy jsou pružné a silné, střední rozsah měkký a vysoké tóny dodávají svěžest, prostor a dech a přinášejí nejjemnější detaily všech nástrojů.

      Vysoce kvalitní sluchátka se kromě dokonalého zvuku musí vyznačovat vysokou úrovní komfortu, takže poslech hudby nám pokaždé přináší nezapomenutelný zážitek. K zajištění pohodlí při dlouhém poslechu hudby použila společnost FOCAL pevnou, ale velmi pohodlnou konstrukci. Díky pozornosti k nejmenším detailům zcela zapomenete, že máte sluchátka FOCAL CLEAR na sobě.

      Všechny kontaktní místa sluchátek s hlavou jsou potaženy kůží, náušníky jsou vyrobeny z jemné tkaniny z mikrovlákna, která zajistí pohodlný poslech po dlouhé hodiny. Mikroperforace (průměr 1 mm) na vnějším okraji polštářů zajistí, že sluchátka budou prodyšnější a vašim uším poskytnou více prostoru. Aby se eliminoval tlak na hlavu, používá se speciální design mostu, který rovnoměrně rozloží váhu sluchátek bez ohledu na tvar hlav.

      Společnost FOCAL je známá svým přístupem ke kvalitě a detailu zvuku. Díky speciálnímu tvaru kopulky, která je vyrobena z hořčíku a hliníku, se podařilo předčít konkurenční sluchátka, pokud jde o přesnost přenosu celého zvukového spektra od nejnižších frekvencí až po ty nejvyšší. Neuvěřitelná dynamika těchto sluchátek je výsledkem použití bezrámové měděné cívky měniče. Díky ní bude zvuk pod kontrolou v celém frekvenčním rozsahu.

      Obě sluchátka jsou připojena samostatnými kabely, které lze snadno odpojit. Konektory pro kabely jsou umístěny ve spodní části sluchátek a jsou zajištěny zámkem, díky kterému kabely samy ze sluchátek nevypadnou. Jedná se o důmyslné řešení, díky kterému máme větší možnost konfigurovat naši sadu. Odpor sluchátek je 55 ohmů, což znamená, že je lze připojit nejen k vysoce výkonným zesilovačům, ale také k přenosným audio přehrávačům.

      Výrobce se postaral o nejmenší detaily, takže sada obsahuje tři různé kabely. Sluchátka se dodávají s krátkým kabelem o délce 1,2 m zakončeným 3,5 mm konektorem (minijack), který je ideální pro připojení k přenosným přehrávačům. 3m kabel zakončený 1/4” konektorem a vyvážený kabel zakončený zásuvkou XLR jsou ideální pro připojení sluchátek se špičkovým vybavením, aby byla zajištěna nejlepší kvalita zvuku. Kromě toho obdržíte také adaptér minijack - jack. Všechny kabely jsou zakončeny bavlněným opletením, které zajišťuje dobré stínění a zvyšuje odolnost proti poškození.

      Hlavní parametry

      • Impedance: 55 ohmů
      • Citlivost (1 mW @ 1 kHz): 104 dB
      • THD (@ 1 kHz/100 dB SPL): 0,25 %
      • Frekvenční rozsah: 5 Hz - 28 kHz
      • Velikost použité membrány: 1,6" (40 mm) slitina hliník-hořčík ve formě "M"
      • Dodávané kabely: 3m vyvážený kabel (XLR 4-pin), 3 m nevyvážený kabel (1/4" TRS jack), 1,2 m nevyvážený kabel (1/8" TRS jack), Adaptér: 1/8" jack na 1/4" stereo jack

      FOCAL
      CLEAR

      Datový list

      Záruka
      24 měsíců
      Typ sluchátek
      Kolem uší
      Polootevřená
      Typ připojení
      Kabelová

      Specifická označení produktů

      Číst více

      10 další zlevněné produkty v kategorii: