High-End sluchátka přes hlavu CELESTEE
      High-End sluchátka přes hlavu CELESTEE
      High-End sluchátka přes hlavu CELESTEE
      High-End sluchátka přes hlavu CELESTEE
      High-End sluchátka přes hlavu CELESTEE
      High-End sluchátka přes hlavu CELESTEE
      High-End sluchátka přes hlavu CELESTEE

      High-End sluchátka přes hlavu CELESTEE

      24 990,00 Kč
      Včetně DPH
      Množství :

      Nedostupné

      Sluchátka Focal Celestee spojují moderní design, luxusní povrchovou úpravu a působivý zvukový výkon. Jejich exkluzivní meniče Focal zaručují vynikající dynamiku a vysokou přesnost zvuku.

      • Až 5 let zárukaAž 5 let záruka
      • Doprava zdarma od 1000 KčDoprava zdarma od 1000 Kč
      • 14 dní na vrácení zboží14 dní na vrácení zboží

      Třetí generace kultovních sluchátek

      Sluchátka Focal Celestee spojují moderní design, luxusní povrchovou úpravu a působivý zvukový výkon. Jejich exkluzivní meniče Focal zaručují vynikající dynamiku a vysokou přesnost zvuku. Sluchátka jsou zhotovena tak, aby omezovala rezonance a dosahovala nekompromisní kvality zvuku: jejich zvuk je čistý, přesný a s působivým rozšířením basů.

      Dalším výjimečným prvkem sluchátek Focal Celestee je jejich jedinečná kombinace námořnické modři a nadčasové měděné úpravy Soft Copper. Sluchátka jsou dále vylepšena použitím vysoce kvalitních materiálů a jsou vyrobena z semianilinové kůže použité na náušnících i hlavovém mostu. Design sluchátek Celestee je mistrovským dílem značky Focal.

      Hliníková konstrukce má přesně řízenou geometrii, dokonale tvaruje hlavu a poskytuje vynikající přilnavost a ještě větší pohodlí. Sluchátka Celestee vám pomůžou odhalit krásu každého poslechového okamžiku, ať už doma nebo na cestách. .

      POHODLÍ A VYSOCE KVALITNÍ MATERIÁLY

      Sluchátka jsou potažena kůží a obložena mřížkou z nerezové oceli. Hlavový most kombinuje na vnější straně kůži s mikrovláknem uvnitř, zatímco náušníky jsou ze semianilinové kůže. Vysoce kvalitní materiály jsou klíčovým prvkem designu, estetiky a pohodlí při používání sluhátek.

      REPRODUKTORY FOCAL

      Celestee jsou uzavřená sluchátka, která jsou vybavena 40mm elektrodynamickými širokopásmovými měniči ze slitiny hliníku a hořčíku. Poskytují výjimečnou dynamiku a lineární frekvenční odezvu, která sahá až k 23 kHz. Reprodukce zvuku je neuvěřitelně přesná. Inverzní kopulky měničů ve tvaru písmene M a jejich větší emisní povrch výrazně zvyšují čistotu poslechu.

      NÁMOŘNICKÁ MODŘ JE NOVÁ ČERNÁ

      Námořnická modř je moderní, nadčasová a sofistikovaná volba pro Celestee. Je to vůbec poprvé, kdy se tato modrá barva objevila v kolekci Focal. Harmonicky se mísí s povrchovou úpravou Soft Copper, která se nachází na prstencích náušníků, vnitřních mřížkách, logu a kabelových konektorech.

      Hlavní parametry:

      Typ sluchátek: High-end uzavřená sluchátka přes hlavu
      Měnič: 40 mm, inverzní kopulka ve tvaru písmene M, slitina hliníku a hořčíku
      Typ měniče: Elektrodynamický, širokopásmový
      Impedance: 35 ohmů
      Frekvenční rozsah: 5 Hz – 23 kHz
      Citlivost: 105dB SPL / 1 mW @ 1 kHz
      THD: 0,1 % @ 1 kHz / 100 dB SPL
      Hmotnost: 430 g
      Kabelové připojení: 1 x 1,2m OFC 24 AWG kabel s 3,5mm asymetrickým TRS Jack konektorem, 1 x Jack adaptér z 3,5mm na 6.35mm
      Přepravní pouzdro: 50x240x120mm

      FOCAL
      CELESTEE

      Specifická označení produktů

      Číst více

      Zákazníci, kteří koupili tento produkt, si také zakoupili:

      10 další zlevněné produkty v kategorii: