Bezdrátová sluchátka s ANC BEOPLAY HX
      Bezdrátová sluchátka s ANC BEOPLAY HX
      Bezdrátová sluchátka s ANC BEOPLAY HX
      Bezdrátová sluchátka s ANC BEOPLAY HX
      Bezdrátová sluchátka s ANC BEOPLAY HX
      Bezdrátová sluchátka s ANC BEOPLAY HX
      Bezdrátová sluchátka s ANC BEOPLAY HX
      Bezdrátová sluchátka s ANC BEOPLAY HX

      Bezdrátová sluchátka s ANC BEOPLAY HX

      14 990,00 Kč
      Včetně DPH
      Odeslání do 2-5 pracovních dní
      Barva :
      Množství :

      Poslední kusy skladem

      Bezdrátová sluchátka Beoplay HX jsou elegantní sluchátka s technologií ANC nabízející úžasný poslechový zážitek. Vybavena jsou nejnovější generací adaptivního aktivního potlačení hluku. Na výrobu byly použity nejlepší materiály, které zaručují dlouhodobé pohodlí, odolnost a poskytují výjimečnou kvalitu zvuku. Užijte si až 35 hodin poslechu na jedno nabití s aktivovánými technologiemi Bluetooth a ANC. Součástí balení je rovněž speciální pouzdro na sluchátka.

      Upozornění: Odeslání do 2-5 pracovních dní

      • Až 5 let zárukaAž 5 let záruka
      • Doprava zdarma od 1000 KčDoprava zdarma od 1000 Kč
      • 14 dní na vrácení zboží14 dní na vrácení zboží

      Nejnovější generace adaptivního aktivního potlačení hluku

      Bezdrátová sluchátka Beoplay HX vybavené nejnovější generací adaptivního aktivního potlačení hluku účinně odstraňují okolní hluk. Prémiové materiály a přiléhavý design zajišťují efektivní zvukovou izolaci, takže poslechové zážitky budou patřit pouze vám. Ideální pro práci z domova, kdy nechcete rušit ostatní členy domácnosti. Díky čtyřem mikrofonům můžete bez problému vést křišťálově čisté hovory.

      Vytvořte si vlastní zvukovou scénu

      Beoplay HX jsou jemně vyladěna předními inženýry a zajišťují, že budete svou hudbu poslouchat tak, jak to umělec zamýšlel. Na míru vyrobené 40mm měniče s neodymovými magnety poskytují přesný a pohlcující zážitek z poslechu. Můžete také přizpůsobit svůj zvukový profil prostřednictvím BeoSonic v aplikaci Bang & Olufsen a změnit úrovně ANC tak, aby odpovídaly vašim potřebám, ať už jste kdekoli.

      Pro dlouhodobý komfort

      Sluchátka jsou navržena tak, aby byla lehká a vhodná pro dlouhodobé nošení. Beoplay HX tak nabízejí zcela pohodlný poslechový zážitek. Hlavový most je ve svém středu odlehčen, díky čemuž se snižuje tlak a prodlužuje doba pohodlného poslechu. Náušníky z měkké jehněčí kůže a paměťové pěny jemně tvarují obličej. Materiály byly vybrány pro vysokou úroveň nabízeného pohodlí a také pro jejich odolnost.

      Optimalizované připojení

      Sluchátka Beoplay HX nabízejí rychlé, silné a stabilní připojení přes Bluetooth 5.1. Díky funkcím jako Microsoft Swift Pair, Google Fast Pair a Made for iPhone (MFi) je proces nastavení u všech typů zařízení velice snadný. Vícebodové připojení umožňuje připojení dvou zařízení současně, zatímco vylepšené uživatelské ovládací prvky nabízejí snadné a intuitivní ovládání.

      Vylepšený výkon

      Beoplay HX posouvá hranice výkonu baterie u sluchátek s ANC a nabízí prodloužené zážitky z poslechu na jedno nabití. Užijte si až 35 hodin poslechu na jedno nabití s aktivovánými technologiemi Bluetooth a ANC a až 40 hodin, když je zapnuto pouze Bluetooth.

      Elegantní pouzdro

      Speciálně tvarované pouzdro chrání sluchátka Beoplay HX, když je zrovna nepoužíváte. Díky němu je možné sluchátka snadno přenášet a lépe chránit. Poskytuje také bezpečný úložný prostor pro dodávaný 3,5 mm stereo kabel a USB-A na USB-C kabel.

      Skandinávské dědictví

      Sluchátka Beoplay HX zhmotňují atributy, které od roku 1925 přináší společnost Bang & Olufsen: skandinávský design, jedinečné zážitky uživatelů, dokonalý zvuk a materiály. Tato sluchátka shrnují vše, na čem společnosti záleží a o co se snaží.

      Hlavní parametry a funkce

      Typ sluchátek: Luxusní bezdrátová sluchátka přes hlavu
      Měnič: 40 mm
      Typ měniče: Elektrodynamický s neodymovými magnety
      Impedance (±15 %): 24 ohmů
      Frekvenční rozsah: 20 Hz – 22 kHz
      Citlivost (@1 kHz/±3 dB): 95 dB/MW
      Bezdrátové připojení: Bluetooth 5.1 podporující SBC, AAC, aptX™ Adaptive
      Kabelové připojení: Přes audio kabel s konektorem 3,5 mm mini-jack
      Certfikace: Google Fast Pair, Made for iPhone (MFi), Microsoft Swift Pair
      Mikrofony: 4 digitální MEMS hlasové mikrofony (2 sdílené mikrofony s ANC) , 4 vyhrazené mikrofony MEMS pro funkci ANC (2 mikrofony v každém sluchátku)
      Kapacita baterie: 1110 mAh
      Výdrž baterie: Až 35 hodin s Bluetooth a ANC, až 40 hodin s Bluetooth
      Doba nabíjení: přibližně 3 hodiny
      Ovládání: Tlačítko na pravém sluchátku: zapnutí/vypnutí, párování Bluetooth; hliníkové dotykové rozhraní na pravém sluchátku: přehrávání/pozastavení skladeb, zvýšení/snížení hlasitosti, další/předchozí skladba, přijetí/ukončení hovoru; tlačítko na levém sluchátku: přepínač ANC pre-set, ovládání hlasového asistenta nebo multitlačítko

      B&O
      BEOPLAY HX TIMBER
      2024-05-20

      Specifická označení produktů

      ean13
      5705260089219
      Číst více

      Zákazníci, kteří koupili tento produkt, si také zakoupili:

      10 další zlevněné produkty v kategorii: