Bezdrátová sluchátka s ANC Beoplay H95
      Bezdrátová sluchátka s ANC Beoplay H95
      Bezdrátová sluchátka s ANC Beoplay H95
      Bezdrátová sluchátka s ANC Beoplay H95
      Bezdrátová sluchátka s ANC Beoplay H95
      Bezdrátová sluchátka s ANC Beoplay H95
      Bezdrátová sluchátka s ANC Beoplay H95
      Bezdrátová sluchátka s ANC Beoplay H95
      Bezdrátová sluchátka s ANC Beoplay H95
      Bezdrátová sluchátka s ANC Beoplay H95
      Bezdrátová sluchátka s ANC Beoplay H95
      Bezdrátová sluchátka s ANC Beoplay H95

      Bezdrátová sluchátka s ANC Beoplay H95

      24 990,00 Kč
      Včetně DPH
      Odeslání do 2-5 pracovních dní
      Barva :
      Množství :

      Poslední kusy skladem

      Beoplay H95 jsou bezdrátová sluchátka od Bang & Olufsen oslavující 95 let společnosti v oblasti zvuku a designu. Připravte se na maximální zážitek z poslechu, skvělé pohodlí a dosud nejpokročilejší aktivní potlačení hluku. Sluchátka jsou vybavena baterií se špičkovou výdrží - nabízejí až 38 hodin na jedno nabití při zapnutém režimu ANC a Bluetooth. S transparentním režimem je možné slyšet okolí bez nutnosti sundání sluchátek. Pohodlí a flexibilitu zaručují speciálně navržené náušníky z paměťpvé pěny a inovativní intuitivní uživatelské rozhraní.

      Upozornění: Odeslání do 2-5 pracovních dní

      • Až 5 let zárukaAž 5 let záruka
      • Doprava zdarma od 1000 KčDoprava zdarma od 1000 Kč
      • 45 dní na vrácení zboží45 dní na vrácení zboží

      BEOPLAY H95

      Hudba nikdy nezněla tak dobře

      Hloubka, detail a potěšení. Překonávající očekávání. Tak prostě vypadá náš nejlepší zážitek z používání sluchátek.

      "Beoplay H95 jsou esencí toho nejlepšího od Bang & Olufsen v oblasti zvuku, designu a řemeslného zpracování – zlepšení v kategorii sluchátek, které posiluje naše 95leté dědictví vysokých standardů"- Christoffer Poulsen, SVP, Product Management.

      Na oslavu 95 let inovací v oblasti zvuku, designu a skvělého zpracování zkonstruovala společnost Bang & Olufsen nejlepší bezdrátová sluchátka, která kdy byla představena dánskými specialisty značky. Nový model Beoplay H95 nabízí nejvyšší kvalitu zvuku, dlouhotrvající pohodlí při používání, vynikající potlačení hluku, krásné pouzdro, vysoce kvalitní materiály a dosud nejvyšší uživatelský zážitek, jaký mohou bezdrátová sluchátka Bang & Olufsen nabízet.

      Dokonalá pro dlouhodobý poslech

      Beoplay H95 zaručují pohodlí a flexibilitu, což jsou nezbytné prvky pro opavodové vychutnání si kvality zvuku. Beoplay H95 jsou sluchátka kolem uší s měkkými polštářky z jehněčí kůže, které poskytují luxus, pohodlí a dokonalé přizpůsobení pro dlouhodobé nošení, a inovativní intuitivní uživatelské rozhraní, které je zajištěno kombinací dotykového ovládání a klasických tlačítek.

      Díky výzkumu a testování vytvořili inženýři společnosti Bang & Olufsen speciální design náušníků, které tak přiléhají těsně k uším a nejsou větší, než je nutné. Tento tvar, vytvořený z paměťové pěny, také vytváří dobrý kontakt s pokožkou, což je důležité pro účinnou izolaci od vnějšího hluku. Design hlavového mostu sluchátek Beoplay H95 byl kompletně přepracován, aby poskytoval čistší vzhled a je zakončen svrchní vrstvou z kůže.

      Dva 40mm titanové měniče s neodymovými magnety byly pečlivě vybrány a sladěny do sluchátek Beoplay H95 pro zlepšení přesnosti zvuku a zvýšení nízkofrekvenční odezvy.

      Nejnovější bezdrátová technologie zajišťuje, že Beoplay H95 může poskytnout až 38 hodin nepřetržitého přehrávání při normálních úrovních hlasitosti se zapnutým režimem ANC.

      Adaptér do letadla, nabíjecí kabel a audio kabel byly zdokonaleny do posledního detailu s odpovídajícími hliníkovými detaily i tkanými oplety.

      Rám z broušeného hliníku Beoplay H95 kontrastuje s texturou kůže použité v konstrukci a dodává mu minimalistický a rafinovaný vzhled. Magneticky odnímatelné luxusní náušníky sluchátek v kombinaci s otočnými a naklápěcími sluchátky zajišťují dokonalé uchycení, maximální pohodlí při poslechu a pasivní redukci hluku.

      Optimalizováno ve virtuální akustické laboratoři Bang & Olufsen

      Sluchátka Beoplay H95 jsou navržena s párem 40mm titanových měničů s neodymovými magnety a design zvuku je realizován pomocí filtrů v speciálních obvodech pro zpracování digitálního signálu (DSP) vyvinutého společností Bang & Olufsen. Beoplay H95 mají působivé pasivní potlačení hluku v kombinaci s nejpokročilejší technologií aktivního potlačení hluku (ANC) ze všech sluchátek Bang & Olufsen. Je nastavitelný a adaptivní. Výkon ANC je zcela založen na digitálním zpracování a využívá systém mikrofonů k maximálnímu potlačení hluku. Vyladění Beoplay H95 a testování zpracování ANC probíhalo v reálných podmínkách i ve virtuální akustické laboratoři Bang & Olufsen (VR Lab) ve Strueru, kde jsou inženýři schopni napodobit různé akustické podmínky, od prostředí uvnitř letadel, nádraží, kanceláří, až po hluk z dopravy.

      Precizně doladěné ovládání hlasitosti, ANC a transparentnosti

      Bang & Olufsen je průkopníkem v oblasti dotykových rozhraní na hliníkových površích. Dnes jde dánská společnost ještě o krok dále přidáním přesných hliníkových číselníků na každou stranu Beoplay H95. Tyto prvky, inspirované ostřícími kroužky na objektivech špičkových videokamer a fotoaparátů, se pohybují s přesností a patřičným odporem. Každé kolečko u Beoplay H95 má jemnou, lineární texturu, která nabízí dobrý kontakt s prsty. Zároveň nabízejí správnou citlivost, díky které je jejich použití přirozené a zvukové preference jsou rychle dostupné. Ovládání vpravo reguluje hlasitost, zatímco ovládání vlevo nastavuje ANC a transparentnost.

      V dnešním světě může být reprodukce ticha nezbytnou součástí vlastního hledání prostoru a klidu. Nová sluchátka Beoplay H95 se vyznačují působivou pasivní redukcí hluku s funkcí aktivního potlačení hluku (ANC), která je nejpokročilejší ze všech sluchátek Bang & Olufsen.

      Vynikající životnost baterie a kvalita připojení

      Beoplay H95 zaujmou špičkovou výdrží baterie až 38 hodin na jedno nabití - i při zapnutém ANC. Pokud potřebujete zůstat v kontaktu s rodinou nebo kolegy v práci, poskytují čtyři hlasové mikrofony vynikající kvalitu hovorů, které tak budou křišťálově čisté. Beoplay H95 využívají technologii vytváření zvukových paprsků a pokročilou technologii potlačení hluku, aby byl váš hlas zachycen co nejjasněji a současně byl snížen dopad okolního hluku. Tento model také skvěle zpracovává okolní zvuky, které vám poskytnou přirozenější vnímání řeči. Kromě toho mají Beoplay H95 uživatelsky nastavitelný transparentní režim, který umožňuje uživateli slyšet okolí bez nutnosti sundávat sluchátka.

      Doplňky z hliníku, kůže a tkanin

      Detaily jsou charakteristickým znakem skutečného řemesla sluchátek Beoplay H95. Dokonce i příslušenství – adaptér do letadla, nabíjecí kabel a audio kabel – bylo do detailu propracováno s odpovídajícím hliníkovým krytem a tkanými oplety kabelů, a to včetně kožených řemínků, díky kterým jsou zamotané kabely minulostí.

      Technické specifikace:

        • Typ sluchátek: Luxusní bezdrátová sluchátka přes hlavu
        • Měnič: 40 mm, elektrodynamický, titanový
        • Impedance (±15 %): 12 ohmů +/- 15%
        • Frekvenční rozsah: 20 Hz – 22 kHz
        • Citlivost: 101,5 dB, 1mW @1kHz
        • Bezdrátové připojení: Bluetooth 5.1 podporující kodeky SBC, AAC, aptx™ Adaptive
        • Kabelové připojení: Přes audio kabel s konektorem 3,5 mm mini-jack
        • Mikrofony: 4 digitální MEMS hlasové mikrofony (2 sdíleny s ANC), 4 vyhrazené elektretové mikrofony pro funkci ANC (2 mikrofony v každém sluchátku)
        • Kapacita baterie: 1100 mAh
        • Výdrž baterie: Až 38 hodin s Bluetooth a ANC, až 50 hodin s Bluetooth
        • Doba nabíjení: přibližně 2 hodiny
        • Hlasový asistent: Siri*

      *Amazon Alexa, Google Voice Assistant a Xiaowei budou podporovány koncem roku 2021.

      B&O
      BEOPLAYH95BLACK
      2024-04-29

      Datový list

      Záruka
      24 měsíců
      Bluetooth
      Ano
      Typ sluchátek
      Na uši
      Typ připojení
      Bezdrátová

      Specifická označení produktů

      ean13
      5705260084528
      Nové
      5.005.005.005.005.00

      Avatar Pavel T.
      26.09.2023
      Celkový názor:
      Dokonalý výrobek.
      5.005.005.005.005.00

      Avatar Vladislav M.
      25.10.2020
      Výhody:
      Špičkový zvuk plný detailů v každé skladbě Precizní zpracování, kvalitní materiály

      Zdroj recenzí pochází z nákupního portálu Heureka

      Číst více

      10 další zlevněné produkty v kategorii: