LCD 4K 55" televizor We. SEE 55 GREY
      LCD 4K 55" televizor We. SEE 55 GREY
      LCD 4K 55" televizor We. SEE 55 GREY
      LCD 4K 55" televizor We. SEE 55 GREY

      LCD 4K 55" televizor We. SEE 55 GREY

      33 990,00 Kč
      Včetně DPH
      Barva :
      Množství :

      Nedostupné

      • Až 5 let zárukaAž 5 let záruka
      • Doprava zdarma od 1000 KčDoprava zdarma od 1000 Kč
      • 45 dní na vrácení zboží45 dní na vrácení zboží

      Televize pro lidi, kteří televizi nesledují.

      Toto je televize pro všechny, kteří jsou nadšení, fandí, učí se, bojují, streamují, hrají a obdivují. Pro dokonalou rovnováhu mezi high-tech a zpomalením. Pro nový pohled na to, co vás skutečně pohání. Pro tebe. Díky nejnovější technologii Ultra HD LED Streaming TV zaujme nejen ohromným barevným spektrem a brilantním vysoce kontrastním obrazem, ale také neuvěřitelným efektem hloubky - pro dokonalé barvy a tvary z každého úhlu. HD Music Streaming TV s hudebním výkonem 80 wattů poskytuje neporovnatelný zvukový zážitek. Nové WE. SEE je vytvořen pro váš individuální dobrý program a vždy dokonale ladí s tím, co potřebujete: inspirace, inovace nebo koncentrace.

      Různé streamované obsahy. Všechny hlavní streamovací služby pouhým stisknutím tlačítka. Netflix, YouTube, Amazon Prime, Disney +, Rakuten 4K, Rai Play, ChiliTV, Freeview Play a mnoho dalších v každém We. SEE TV k dispozici.

      Ultra vysoké rozlišení s nejnovějším HDR. We. od Loewe inspiruje svým ultratenkým designem bez kompromisů v kvalitě obrazu. Špičková svítivost až 500 nitů. Skvělý televizní zážitek díky rozlišení UHD v kombinaci s celou řadou formátů HDR.

      Zvukový zážitek s technologií Dolby Atmos. Každý We. SEE TV má až 80 wattový přední zvukový systém a ovladače 4 + 2, které zaručují bohatý zvuk. Pro okamžiky, které rock.

      WE. BY LOEWE
      WE.SEE 55 STORM GREY

      Specifická označení produktů

      ean13
      4011880171540
      Číst více

      10 další zlevněné produkty v kategorii: