Stereo zesilovač PMA-900HNE
      Stereo zesilovač PMA-900HNE
      Stereo zesilovač PMA-900HNE
      Stereo zesilovač PMA-900HNE

      Stereo zesilovač PMA-900HNE

      15 550,00 Kč
      17 990,00 Kč
      Včetně DPH
      Ušetříte 2 440,00 Kč

      Nejnižší cena v období 30 dní před aktuální akcí: 15 246,00 Kč +304,00 Kč

      Nejnižší cena za posledních 30 dní

      Odeslání do 2-5 pracovních dní
      Barva :
      Množství :

      Skladem

      Integrovaný zesilovač se síťovými funkcemi Denon PMA-900HNE poskytuje dokonalý stereo poslech z analogových i digitálních zdrojů. Pokročilá konstrukce vysokoproudého zesilovače a účinné napájení zajišťují, že vaše reproduktory vám poskytnou detailní, přesné zobrazení a silný zvuk.

      Upozornění: Odeslání do 2-5 pracovních dní

      • Až 5 let zárukaAž 5 let záruka
      • Doprava zdarma od 1000 KčDoprava zdarma od 1000 Kč
      • 14 dní na vrácení zboží14 dní na vrácení zboží

      DENON PMA-900HNE

      Integrovaný síťový zesilovač s HEOS® a vestavěným streamováním hudby

      Streamovací zesilovač s analogovým a digitálním připojením

      Použijte svůj hlas ke streamování svých oblíbených hudebních služeb přes Alexa do vašeho produktu Denon s vestavěnou technologií HEOS®. Požádejte Alexu, aby přehrávala hudbu ze Spotify, Amazon Music HD, TIDAL a mnoha dalších. Zvyšte nebo snižte hlasitost, pozastavte, ztlumte a přehrajte další skladbu – to vše pomocí vašeho hlasu. Chcete-li začít přehrávat hudbu pomocí hlasových příkazů Alexa, otevřete aplikaci Alexa a vyberte „Skills“. Přidejte HEOS Home Entertainment pro aktivaci funkcí. Poté přejděte do Smart Home v nabídce aplikace Alexa, vyberte Devices and Discover, nebo řekněte „Alexa, discover my devices“.

      Pokročilý vysokoproudý integrovaný zesilovač s výkonem 85 W

      Integrovaný zesilovač PMA-900HNE je vybaven špičkovou technologií prémiového zesilovače Denon a funkcí Advanced High Current, která poskytuje reproduktorům výkon 85 W na kanál do 4 ohmů.

      Vestavěné streamování hudby přes Wi-Fi, Bluetooth a AirPlay 2

      Vestavěný modul Wi-Fi HEOS® se připojí k vaší síti pro téměř neomezené možnosti streamování hudby. Poslouchejte širokou škálu online hudebních služeb nebo se připojte ke svému chytrému zařízení přes AirPlay 2 nebo Bluetooth.

      Integrita konstrukce s vybranými komponentami

      Společnost Denon, která byla založena v roce 1910, staví na svém hlubokém dědictví průkopnických audio technologií – od prvního japonského výrobce audio elektroniky až po výrobu prvních komerčních CD na světě. Investice do výzkumu a vývoje zvuku zajišťují přístup k nejnovějším technologiím a nejvyšší kvalitu poslouchu vaší oblíbené hudby.

      Pokročilý vysokoproudý samostatný obvod push-pull

      Advanced High Current (AHC) Single Push-Pull Power Amplifier: Široká frekvenční odezva zachycuje vše od hlubokých basů až po detailní výšky. Konstrukce AHC zajišťuje kompatibilitu s širokou škálou typů reproduktorů a impedancí. Konstrukce odolná proti vibracím s konstrukcí Direct Mechanical Ground zaručuje poslech hudby s nedotčenými detaily a kvalitou, která není ovlivněna prostředím poslechu.

      Certifikovaný zvuk Hi-Res

      Schopnost dekódovat bezztrátové zvukové soubory ALAC, FLAC a WAV s vysokým rozlišením až do 24-bit / 192 kHz a také stopy DSD 2,8 MHz a 5,6 MHz (audiofilní formát SACD) vám umožní vychutnat si každý zvuk přesně tak, jak jej zamýšlel interpret.

      Nejdůležitější vlastnosti:

      • Pokročilý vysokoproudý (AHC) hi-fi síťový zesilovač s výkonem 85 W na kanál pro vychutnání hi-fi zvuku Denon integrovaný s nejnovější technologií streamování
      • specializované zvukové inženýrství s pečlivě vybranými hi-fi komponenty a vyhrazenými obvody s krátkými, přímými cestami signálu mezi výkonovou a zesilovací sekcí pro zajištění nejvyšší kvality zvuku
      • Zesilovač Denon třídy Hi-Fi nabízí 85W diskrétní zesílení s funkcí Advanced High Current, která vám poskytne úplnou kontrolu nad připojenými reproduktory.
      • Integrovaný phono vstup a MM/MC ekvalizér, díky kterému můžete přímo připojit gramofon a užívat si svět vinylu pomocí libovolné přenosky (MM nebo MC)
      • Bezdrátová technologie multiroom streamování hudby HEOS® Built-invám umožní poslouchat širokou škálu hudebních služeb z internetu
      • Podporuje Spotify, Amazon Music, TuneIn, Deezer a další pro bezdrátové streamování a vychutnávání hudby z nejoblíbenějších online služeb
      • Digitální internetové rádio TuneIn vám poskytuje přístup ke kompletnímu paketu celosvětových rozhlasových stanic.
      • Certifikace Hi-Res Audio, síťové a USB funkce umožňují nepřerušované přehrávání zvuku ve vysokém rozlišení včetně 192 kHz / 24-bit FLAC, WAV, ALAC a DSD 2,8 / 5,6 MHz.
      • Amazon Alexa, Google Assistant a Apple Siri vám umožní ovládat PMA-900HNE a internetové hudební služby pomocí hlasových příkazů
      • Prémiový D/A převodník, díky kterému uslyšíte ty nejmenší detaily vaší hudby a neunikne vám ani nota.

      DENON
      PMA900HNEBKE2

      Specifická označení produktů

      5.005.005.005.005.00

      Avatar Tomáš V.
      13.11.2023
      Celkový názor:
      "hraje"
      5.005.005.005.005.00

      Avatar Aleš M.
      22.08.2023
      Celkový názor:
      Solidní kus elektroniky, pracuje dobře, provedení betelné, splnil očekávání.

      Zdroj recenzí pochází z nákupního portálu Heureka

      Číst více

      Zákazníci, kteří koupili tento produkt, si také zakoupili:

      10 další zlevněné produkty v kategorii: