Bang & Olufsen Beosound A9 5th GEN Jednobodový hudební systém
      Bang & Olufsen Beosound A9 5th GEN Jednobodový hudební systém

      Bang & Olufsen Beosound A9 5th GEN Jednobodový hudební systém

      83 990,00 Kč
      Včetně DPH
      Barva :
      Množství :

      Produkt je dostupný v jiných variantách

      Vstupte do nové dimenze zvuku s Beosound A9 5th Gen - ikonickým bezdrátovým reproduktorem od Bang & Olufsen. S dokonalým spojením designu a výkonu přináší nekompromisní audio zážitek. Díky pokročilým technologiím, Bluetooth a WiFi připojení snadno vytvoříte okouzlující hudební prostor. Užijte si precizní zvuk s plným basovým spektrem a detailními výškami. Beosound A9 5th Gen - výjimečný reproduktor, který překračuje hranice zvukové dokonalosti.

      • Až 5 let zárukaAž 5 let záruka
      • Doprava zdarma od 1000 KčDoprava zdarma od 1000 Kč
      • 14 dní na vrácení zboží14 dní na vrácení zboží

      BEOSOUND A9 5TH GEN

      Pátá generace Beoplay A9 přichází do rodiny Beosound

      Seznamte se s novou generací výkonného bezdrátového reproduktoru s bohatým zvukem, autentickými materiály a jedinečným ikonickým designem.
      Využity jsou všechny skvělé věci z předchozích generací Beoplay A9 a vylepšeny jsou pomocí implementovaného modulu Mozart a aktualizací designu, která produkt posouvá na další úroveň.

      POSTAVEN PRO BUDOUCNOST

      Beosound A9 5th Gen. byl zmodernizován a nyní přichází s modulem Mozart. Tato aktualizace přináší do produktů nové možnosti, nové cíle a nové možnosti. Vdechuje nový život produktům B&O.

      Mozart je softwarová platforma Bang & Olufsen, která byla vytvořena tak, aby životnost produktů přesahovala fyzický design a řemeslné zpracování. Bezproblémový zážitek, který zahrnuje luxusní dotek Bang & Olufsen a je navržen tak, aby byl v průběhu let aktualizován, vylepšován a vyvíjen.

      Kromě toho, že umožňuje rychlé a snadné nastavení, je nová platforma připravena na budoucí aktualizace softwaru. Platforma Mozart byla navržena podle modulárních principů. To znamená, že produkty B&O lze snadno servisovat a opravovat a umožňují budoucí upgrady streamovacího modulu.

      DLOUHÉ A KULATÉ

      Bang & Olufsen pracuje s ohledem na dlouhověkost, aby bylo možné produktům poskytnout dlouhou životnost prostřednictvím vývoje, upgradu a oprav. Firma má zároveň v úmyslu prodloužit tuto životnost nad běžný rámec používání, aby podpořila opětovné použití, repasování a recyklaci. To je to, čemu se říká kulatost.

      KRÁSNÝ VNĚJŠÍ DESIGN - VYTŘÍBENÝ ZVUKOVÝ ZÁŽITEK

      Pokud chcete změnit dekor, můžete si vytvořit vlastní vzhled výběrem textilních potahů a dřevěných nožiček. Výjimečná adaptivní všestrannost znamená, že si svůj reproduktor můžete vychutnat kdekoli ve vaší domácnosti. Může být umístěn tam, kde se nejlépe hodí k dekoru - volně stojící na podlaze, v rohu nebo zavěšený na stěně. Beosound A9 vždy přináší vytříbený zvukový zážitek.

      DESIGN A MATERIÁLY

      Beosound A9 5th Gen. je navržen jako kus nábytku, který dodá vašemu interiéru sochařský nádech a styl. Pryč jsou doby, kdy jste museli své velké stereo schovat. Ať už je váš styl výzdoby jakýkoli, Beosound A9 se bude krásně hodit nebo přesvědčivě vynikne – je to na vás. Ať ho umístíte kamkoli, bude vypadat krásně a elegantně.

      B&O
      BEOSOUNDA9BLACK GEN5

      Specifická označení produktů

      ean13
      5705260099300
      Číst více

      10 další zlevněné produkty v kategorii: