Pro-Ject T2 W Gramofon
      Pro-Ject T2 W Gramofon
      Pro-Ject T2 W Gramofon
      Pro-Ject T2 W Gramofon
      Pro-Ject T2 W Gramofon
      Pro-Ject T2 W Gramofon
      Pro-Ject T2 W Gramofon
      Pro-Ject T2 W Gramofon

      Pro-Ject T2 W Gramofon

      23 990,00 Kč
      Včetně DPH
      Odeslání do 2-5 pracovních dní
      Barva :
      Množství :

      Skladem

      Gramofon T2 W inteligentně vylepšuje vysoce uznávaný model T1 a zároveň zavádí inovativní technologii streamování přes Wi-Fi. Tato převratná funkce umožňuje bezproblémové streamování do široké škály moderních audio zařízení se síťovým připojením, včetně HiFi streamerů, síťových A/V receiverů domácího kina a moderních streamovacích reproduktorů. Taková všestrannost vám umožní bez námahy začlenit T2 W do jakéhokoli obytného prostoru a posunout tak moderní pojetí životního stylu na zcela novou úroveň.

      Upozornění: Odeslání do 2-5 pracovních dní

      • Až 5 let zárukaAž 5 let záruka
      • Doprava zdarma od 1000 KčDoprava zdarma od 1000 Kč
      • 14 dní na vrácení zboží14 dní na vrácení zboží

      T2 W

      Streamujte vinyl kamkoli

      Gramofon T2 W inteligentně vylepšuje vysoce uznávaný model T1 a zároveň přináší inovativní technologii streamování přes Wi-Fi. Tato převratná funkce umožňuje bezproblémové streamování do široké škály moderních audio zařízení se síťovým připojením, včetně HiFi streamerů, síťových A/V receiverů domácího kina a moderních streamovacích reproduktorů. Taková všestrannost vám umožní bez námahy začlenit T2 W do jakéhokoli obytného prostoru a posunout tak moderní pojetí životního stylu na zcela novou úroveň.

      ZCELA NOVÉ SÍŤOVÉ STREAMOVÁNÍ

      K dispozici je nejnovější technologie Wi-Fi, včetně všech nejnovějších standardů WLAN. T2 W může streamovat v standardním komprimovaném formátu – což zajišťuje maximální kompatibilitu – nebo v bezztrátovém formátu 24bit/48kHz pro vybrané špičkové streamery.

      Všechny tyto možnosti umožňují práci s multiroom systémy, což znamená, že můžete posílat stovky audio streamů do libovolného počtu přijímacích zařízení, než začne vícejádrový procesor nebo šířka pásma Wi-Fi zařízení T2 W zhoršovat zvuk.

      Nová aplikace „Pro-Ject Control“ nabízí rychlé a intuitivní ovládání a konfiguraci Wi-Fi lze bez námahy provádět pomocí moderní funkce BLE, což výrazně zjednodušuje proces nastavení.

      Hlavní vlastnosti

      Skleněný talíř

      Skleněný talíř se řídí filozofií nulové rezonance, bez nevýhod plastových nebo lehkých ocelových alternativ.

      33/45

      Regulace rychlosti 33/45 je přesně motoricky řízena. Přepínač na boční straně gramofonu umožňuje změnu rychlosti stisknutím jediného tlačítka.

      Anti-skating

      Anti-skating funguje na základě pružiny. Model T2 W je vybaven zcela novým, nastavitelným pružinovým protiskluzovým mechanismem, který optimalizuje jeho výkon.

      Sumiko Rainer

      Přenoska Sumiko Rainer. Tato MM přenoska umně prezentuje nástroje a vokály tam, kam patří - je ručně vyrobená v Japonsku!

      Vinyl Streaming Wi-FI

      Snadné ovládání streamování. Pomocí aplikace Pro-Ject Control můžete vybrat, kam chcete streamovat zvuk. Poté použijte tlačítko Stream Control na boční straně pro opětovné spuštění přehrávání na dříve vybraném streameru.

      Vysoce kvalitní gramofonový předzesilovač

      Dvoustupňový dělený pasivní MM phono předzesilovač. Vysoce kvalitní gramofonový předzesilovač odpovídá modelu T2 W a poskytuje mu bezkonkurenční odolnost a zvukový výkon. Z tohoto důvodu debutuje T2 W se zcela novou konstrukcí gramofonového předzesilovače!

      9palcové hliníkové raménko

      Vyrobeno z jednoho kusu. Díky 9palcové efektivní délce ramene, tuhé hliníkové konstrukci a novému vylepšenému ložisku s nízkým třením zajišťuje gramofon absolutní přesnost při používání.

      Vyrobeno v Evropě

      Hluboký závazek k dědictví a udržitelnosti Gramofon T2 W, vyrobený v Evropě v továrně s desítkami let zkušeností, je první streamovací gramofon s Wi-Fi svého druhu - s univerzální kompatibilitou s různými streamovacími platformami.

      KDE SE DĚJE KOUZLO

      T2 W je vybaven vysoce kvalitním dvoustupňovým děleným pasivním MM gramofonovým předzesilovačem - poprvé je u gramofonu Pro-Ject použit integrovaný gramofonový předzesilovač této třídy. Je to považováno za nezbytné pro dosažení maximálního výkonu a kvality Wi-Fi.

      Přidánya je nejnovější technologie Wi-Fi, včetně všech nejnovějších standardů WLAN a 2x2 MIMO, které umožňují vyšší rychlosti než u běžných internetových připojení. A díky technologii MIMO je dosaženo maximální stability signálu a ochrany proti ztrátě paketů a dat. To vše je zásadní, protože to umožňuje streamování T2 W jak ve standardním komprimovaném formátu - což zajišťuje maximální kompatibilitu, tak v bezztrátovém 24bit / 48kHz formátu pro vybrané high-end streamery.

      Hlavní vlastnosti:

      • otáčky: 33,45 ot/min (elektronická změna otáček)
      • princip fungování: řemínkový pohon
      • odchylka rychlosti: 33: 0,6% 45: 0,5%
      • Wow & Flutter: 33: 0,19% 45: 0,17%
      • talíř: 10 mm silný, 1,7 kg těžká skleněná deska s plstěnou podložkou.
      • hlavní ložisko: nerezová ocel / mosaz
      • odstup signálu od šumu: 67 dB
      • raménko: 9" hliník
      • efektivní délka raménka: 230 mm
      • převis: 22,0 mm
      • efektivní hmotnost raménka: 9,5 g
      • standardy WLAN: IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax 2x2 MIMO; 2,4/5 GHz
      • dodávané příslušenství: protiprachový kryt, plstěná podložka, singl adaptér, napájecí zdroj, gramofonový kabel RCA.
      • napájení: 15 V / 800 mA DC, univerzální napájecí zdroj
      • spotřeba energie: 4,5 W / 2 W v pohotovostním režimu sítě
      • rozměry produktu: 542 x 300 x 412 mm
      • hmotnost: 5,50 kg

      PRO-JECT AUDIO SYSTEMS
      T2 W BLACK RAINIER

      Specifická označení produktů

      ean13
      9120129860710
      Číst více

      10 další zlevněné produkty v kategorii: