Set pro bezpečnou inteligentní domácnost: SMART ALARM SYSTEM
      Set pro bezpečnou inteligentní domácnost: SMART ALARM SYSTEM

      Set pro bezpečnou inteligentní domácnost: SMART ALARM SYSTEM

      7 199,00 Kč
      8 990,00 Kč
      Včetně DPH
      Ušetříte 1 791,00 Kč

      Nejnižší cena v období 30 dní před aktuální akcí: 8 990,00 Kč -1 791,00 Kč

      Nejnižší cena za posledních 30 dní

      Odeslání do 2-5 pracovních dní
      00
      dní
      :
      00
      hour
      :
      00
      min
      :
      00
      sek
      Množství :

      Skladem

      Set Netatmo složený s inteligentní vnitřní kamery Welcome, bezdrátových senzorů a sirény.

      Upozornění: Odeslání do 2-5 pracovních dní

      • Až 5 let zárukaAž 5 let záruka
      • Doprava zdarma od 1000 KčDoprava zdarma od 1000 Kč
      • 14 dní na vrácení zboží14 dní na vrácení zboží

      Netatmo Welcome je moderní kamera podporující domácí monitorovací systém. Zařízení využívá technologii rozpoznávání obličeje, což je inovace a průlom na trhu chytrých kamer. Netatmo Welcome má schopnost naučit se identifikovat každého člena rodiny a může se také spojit se známými lidmi jménem. Uživatel obdrží upozornění ze zařízení, když je zaregistrován obličej neznámé osoby. Kamera se konfiguruje a ovládá pomocí intuitivní a bezplatné mobilní aplikace dostupné v AppStore a Google Play.

      Bezdrátové dveřní a okenní senzory Welcome Tags od Netatmo jsou skvělou nabídkou pro ty, kteří chtějí chránit svůj byt před neoprávněným vniknutím. Toto zařízení lze namontovat na jakékoli dveře a okno. Je to snadný způsob, jak snížit riziko vloupání. Je třeba zmínit, že systém rozpoznává rušivý provoz v okolí zámku. Upozorní vás i v případě náhlého otevření okna nebo dveří.

      Inteligentní vnitřní siréna Siren od společnosti Netatmo je perfektní nabídkou pro ty, kteří chtějí zvýšit úroveň bezpečnosti budovy. Toto zařízení snadno odhalí narušitele, a zabrání tak vloupání a krádeži. Za zmínku stojí, že když je detekován cizí obličej, systém aktivuje hlasitý signál 110 dB. Žádné falešné poplachy Popisovaná vnitřní siréna od společnosti Netatmo spolupracuje s inteligentní kamerou Welcome. Nemusíte se tedy bát, že by se systém spustil zbytečně. Alarm nespustí členové domácnosti ani domácí mazlíčci. Ne každá osoba v blízkosti kamery je hrozbou – systém provádí ověření. V případě vloupání dostane uživatel upozornění na smartphone. Vysílá se v reálném čase. Můžete vidět obraz zachycený domácí kamerou. Díky tomu si můžeme být jisti, že alarm nebyl spuštěn náhodou.

      NETATMO
      NBU-ICSS-EU

      Datový list

      Záruka
      24 měsíců

      Specifická označení produktů

      Číst více

      10 další zlevněné produkty v kategorii: